Royal Astro Studio

Broj 27

Broj 27- Rizično ulaganje donosi uspeh

Na ovaj broj uticaj imaju Mesec, Venera, Uran, Neptun i Pluton.Veliki kreativni potencijal i početni kapital donose uspeh.

Ako ste

Muškarac-Iako ste naizgled materijalistički nastrojeni, vi ste rukovođeni velikim idealima i teško vas je nagovoriti na nešto što ne želite. Možete imati uspeha u radu sa onima koji žive u inostranstvu ili će vas starije kolege podržati da istranete u svojim planovima. Veoma ste talentovani za umetnost ali i za neku praktičnu oblast,  za poslove koji zahtevaju i spremnost na rizik i na istrajnost i praktični duh. Imate zaštitu osoba koje vas cene. U ljubavi ste impulsivni i ne otkrivate lako emocije dok niste načisto da li ste zainteresovani  za osobu u koju  možete imati poverenja.

Žena-Veoma ste produhovljeni, istrajni, tajanstveni, predani onome što radite ali samo ako se bavite poslom koji volite. U suprotnom, buntovni ste i spremni na radikalnu promenu. Moguć je odlazak u inostranstvo, preuzimanje rizika za posao koji će doneti uspeh.Planirate dugo šta ćete uraditi a zatim nastupite impulsivno i mnogi misle da niste istrajni u svojoj odluci da prekinete neki odnos koji vam ne odgovara. Veoma ste osetljivi a mnogi misle da ste ponosni i sujetni. Ne dozvoljavate nikom, naročito ljubavnom partneru da vas kritikuje zbog čega možete imati prekide veza.

Izaberite novi broj