Royal Astro Studio

Broj 25

Broj 25- Buntovnik bez razloga

Ovim brojem vladaju Mesec, Sunce, Merkur i Uran. Hirovitost, svojeglavost i potreba da se istera pravda je ono što karakteriše osobe rođene pod uticajem ovog broja.  Sposobni su i za duhovne, umetničke i praktične delatnosti.

Ako ste

Muškarac-Ponašate se kao da vam je stalno neko drugi kriv ako stvari krenu loše. Svi vaši postupci su rezultat vaše impulsivnosti. Pratite emocije, ne analizirate ih nego nalazite opravdanje za svoje postupke filozofskim objašnjenima. To vam još više komplikuje odnose sa okolinom jer često menjate mišljenje i odluke a u stvari sledite samo svoje emocije. Subjektivnost vam pravi probleme. Tuđa mišljenja vas ne interesuju i kada se osećate saterani u ćorsokak, povlačite se u sebe. Prvo uradite sve pogrešno ili impulsivno a tek onda počnete da razmišljate. Na poslu ste skloni koflitkima a u ljubavnom životu, nametanju svoje volje partneru.Ovaj broj govori o ozbiljim problemima ako se ne promenite.

Žena –U sferi odnosa sa ženama iz porodice ste nestalni. Vašu osećajnost malo ko može da oseti na pozitivan način iako volite da činite usluge ali uglavnom prijateljima, prema članovima porodice ste zahtevni. Možete imati bezbroj veza i u svima se ponašate nepredvidivo. Ne usepevate da se kontrolišete kada ste ljuti i možete biti čak i osvetoljubivi. Broj govori o preprekama koje su rezultat vaše impulsivnosti i preterano zahtevnog odnosa prema okolini.

 Izaberite novi broj