Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

9.6.2019.

Asteroid Afrodita u vašem znaku čini vas spremnim da se zaljubite u osobu koja ima velikog uticaja na vas jer je u astrološkom polju ljubavi asetroid Rea, simbolika jake žene tako da ako ste muškarac Ovan to je utoliko naglašenije. Ukoliko ste dama Ovan, moguće da mislite da se neko meša u vašu vezu sa ambicioznom osobom.


BIK (21.4.-21.5.)

8.6.2019.

Ako vam se dopada neki Rak, asetroid Valentine u ovom znaku u konjunkciji sa Uranom može doneti iznenadni susret koji će vam mnogo značiti. Wisdom ( mudrost) na kraju znaka u konjunkciji sa Venerom donosi dobru samokontrolu, posebno kada je u pitanju jedna Škorpija.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

8.6.2019.
Poesija u vašem znaku posebno se odnosi na majske Blizance i oni su veoma romantični i zaljubljeni ili zaljubljivi dok rođeni krajem znaka pod uticajem su asteroida Haos koji ih čini pomalo konfuznim, posebno ako su uvezi sa Ribama ili sa Devicom koja je previše sigurna u sebe jer je u ovom znaku u poslednjoj dekadi asteroid Aura.

 

RAK (21.6. – 22.7)

8.6.2018.

Hestia na početku vašeg znaka čuva vaš dom i čini vas osobom koja veoma mnogo drži do porodice i porodičnih odnosa i trudites se da oni budu u redu jer je u dobrom aspektu sa Uranom u Biku. Slobodni junski Rakovi mogu upoznati nekog ko će im se veoma dopasti.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

8.6.2019.

Kazanova dugo u vašem znaku čini vas izuzetno šarmantnim i ako ste muškarac Lav u vašem znaku se nalazi i asteroi Adam tako da ste potpuno sigurni u sebe. Ako ste u prvoj dekadi Lava pod uticajem ste asteroida Afrodite i pokušavate da se dopadnete nekom vatrenom znaku. Ako ste dama Lav, dopada vam atraktivan muškarac.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

8.5.2019.

Asteroid Hipnos u vašem znaku u dobrom aspektu sa Herkulesom u Blizancima čini vas sposobnim da izgradite karijeru i verovatno vam je na prvom mestu vaš lični uspeh. Afrodita iz polja ljubomore i posesivnosti donosi mogućnost da imate rivala a Karma iz polja partnerskih odnosa. Penelope u konjunkciji sa Saturnom čini vas spremnim da budete sa osobom koja vam je izuzetno odana.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

8.6.2019.

Ako ste u nekoj vrsti dileme kako da postupite kada se radi o jednom Ovnu, Raku ili Jarcu, asteroid Rea u vašem znaku čini vas izuzetno jakom, naročito ako ste dama i smatrate da treba da uzmete stvar u svoje ruke.Ako ste muškarac možete biti zainteresovani za Blizance zbog asteroida Wisdom ( mudrost) u polju inostranstva.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

8.6.2019.

Potreban vam je savet dobrih prijatelja da bisete rešili ljubavni problem jer je u Devici u polju prijatelja mnogo ljubavnih asteroida.Ako ste dama Škorpija naglašena 12.kuća sa asteroidom Rea zbog čega mislite da se neko meša u vaš život i vi ćete biti spremni da se raspitate o čemu se zapravo radi.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

8.6.2019.

Ceres u vašem znaku u dobrom aspektu sa Kazanovom u polju inostranstva može predstavljati partnera koji planira put u inostranstvo i verovatno ćete oboje razmišljati o dužem putu.Rea iz polja prijatelja donosi moćne zaštitnike koji su spremni da brane vaše interese.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

8.6.2019.

Penelopa u vašem znaku čini vas vernom ako sta dama Jarac a ako ste muškarac očekujete da se takva partneraka pojavi u vašem životu. U polju partnerskih odnosa astereoid King uz Mars donosi partnera koji drži do sebe ili partnerku kojoj je veoma važna karijera.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

8.6.2019.

Poesija u polju ljubavi u blizancima i Kazanova u polju partnerskih odnosa donosi u vaš život interesantnu osobu koja bi mogla da vam po mnogim pitanjima odgovara. Nekome je veoma satalo do vas i daće vam na znanje da možete da na njega računate , naročito ako se radi o Lavu.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

8.6.2019.

Penelope u polju uzvraćene ljubavi i iskrenih prijatelja donosi saznanje o vernosti jedne osobe koja nikada prema vama nije bila ravnodušna. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa osobom koja vam se dopada i kojoj ste to dali na znanje iako nije slobodna.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − seventeen =