Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

17.12.2019.

Asteroid Viktorija u poju posla u dobrom aspektu sa Marsom, vladaocem vašeg znaka čini vas spremnim da se uputite u romansu sa nekim koga viđete na poslu. Potrebno je da obratite više pažnje na osobu koja je u vas zaljubljena, moguće da se radi o tajnoj simpatija jer je Crni Mesec Lilit u vašoj astrološkoj kući tajnih ljubavi.


BIK (21.4.-21.5.)

17.12.2019.

Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koju smatrate prijateljem jer je Crni mesec Lilit u polju prijatelja i javnosti. Potrebno je da obratite pažnju na Vodoliju zbog asteroida Psihe u polju karijere koji označava mogućnost nalaženja zajedničkog jezika sa jednim Vodoliji.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

17.12.2019.
Asteroid Pandora u vašem polju ličnosti čini vas tajanstvenim i nedovoljno spremnim da kažete iskreno ono što se od vas očekuje. Imate nečije odborenje ili saglasnost da uradite ono što je vama trenutno najvažnije a tiče se osobe sa kojom možete da ostvarite harmoničan odnos. Moguće da vam se sviđa neka Devica ili neki Blizanac.

RAK (21.6. – 22.7)

17.12.2019.

Ako očekujete poziv od osobe sa kojom ste oduvek bili u dobrim odnosima, imaćete mogućnost nalaženja rešenja za neku ljubavnu dilemu koja vas u velikoj meri opterećuje a tiće se vaše veze sa jednom Škorpijom. Pokušavate da sredite svoj život ali osećate veliki pritisak od strane onih koji smatraju da su za vas autoriteti.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

17.12.2019.

Ako očekujete poziv od Vodolije, asteroid Psiha iz ovog znaka vam donosi moguć susret sa nekim ko smatra da je za vas veliki autoritet. Nemojte pokušati da ubedite Ovna u ono što on ne prihvata jer je asteroid Kiron u ovom znaku koji vas čini spremnim da mu pomognete ako ima bilo kakvo osećanje kajanja po pitanju vaše veze.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

17.12.2019.

Asterod Viktorija u vašem znaku donosi vam osećanje pobede i trudite se da nađete najbolji način kako da se adaptirate na okolonosti koji vam priređuju Ribe ili Ovan zbog pozicije Crnog Meseca Lilita i Kiron i vaš partner je verovatno veoma okupiran nekim temama koje vas ne interesuju.


VAGA  (23.9.- 23.10.)1

17.12.2019.

Ostajete dosledni sebi iako vas to u velikoj meri opterećuje, nemate mnogo načina da se rešite osećanja poniženja jer se nešto ne odvija kako ste vi želeli . Verujete da možete da se adaptirate na okolnosti koje su na poslu gde vam se neko uporno udvara, upravo zbog Crnog Mesec Lilita u ovom znaku. Ostajete dosledni sebi i pokušavate da se priviknete na neke nove momente u vezi.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

17.12.2019.

Emotivna veza sa Vodolijom donosi probleme jer je asteroid Psiha u ovom znaku i čini vas nespokojnim. Nećete imati priliku da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko nečega što vam je trenutno veoma bitno. Smatrate da vaš život zavisi od odluka jedneog Bika li nekog Raka. Nekome je stalo da se sa vama pomiri.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

17.12.2019.

Verovatno pokušavate da se dogovorite sa Ribama oko nečega što vam ne polazi tako lako za rukom. Trebalo bi da budete mnogo popustljivji prema jednom Lavu koji ima dobre namere prema vama.Asteroid Psiha u Vodoliji vas čini spremnm da se angažujete oko nekog ko vam je izuetno drag.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

17.12.2019.

Prema jednoj Devici ste bolećivi jer je asteroid Viktorija u ovom znaku u vašoj astrološkoj kući dalekih putovanja i inostranstva. Moguće da mislite da bi trebalo da se mnogo više bavite karijerom ali vas opsedaju razmišljanja o nečemu što vas trenutno u velikoj meri opseda a tiče se osobe koja vam je draga.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

17.12.2019.

Neko želi da vas uveri u ono što vi ne prihvatate. Ne bi trebalo da se previše ubeđujete sa jednim Lavom ili sa nekom Škorpijom. Možete dobiti poziv od Blizanaca zbog asteroida Pandora u ovom znaku u petoj kući ljubavi i verovatno ćete dati na znanje jednoj mladolikoj osobi da vam je stalo do nje.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

17.12.2019.

 Uspevate da  pridobijete naklnost jednog Lava ili nekog Raka i verovatono ćete biti u prilici da zbog asteroida Viktorije u polju partnerskih odnosa. Ne možete se osloboditi osećanja krivice prema nekom ko vam je oduvek pokazivao naklonost. Nekome je izueztno stalo da bude sa vama često u kontaktu.Crni Mesec Lilit u vašem znaku čini vas spremnim da se nametnete nekom kome se duže vreme dopadate.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =