Dnevni horoskop ljubavnih asteroida |

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka-
pod velikim su uticajem Karme i Erosa- strastvena veza i solidan brak  ili daju prioritet bračnim odnosima
Rođeni u drugoj dekadi znaka pod uticajem su Kupidona u dobrom aspektu sa Euphoriom i Mesecom u polju komunikacije i trebalo bi da se javite nekoj mladolikoj osobi koja ima veze sa medijima ili javnošću.
Rođeni u trećoj dekadi znaka  pod uticajem su napetog aspekta između asteroida Lust ( požuda) i Harmonije i nisu načisto kako da se postave prema osobi koja često putuje u inostranstvo.


BIK (21.4.-21.5.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka žele da svima ugode jer je King u polju prijateljstva naglašen ali u dobrom aspektu sa Kazanovom- sledi udvaranje od strane uticjane osobe.
Rođeni u drugoj dekadi je pod uticajem Nostalgije i Conscience ( savest) i preispituje svoje ponašanje prema jednoj odanoj osobi a Fortuna donosi mogućnost razrešenja konflikta.
Rođeni u trećoj dekadi znaka su pod stresom zbog Incidentia-Harmonia aspekta koji je loš-nemogućnost dobre adaptacije na novu situaciju.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

16.8.2017.
Prva dekada znaka
pokušava zbog Spirita u polju komunikacije da ostvari dobar odnos sa jednom ambicioznom osobom
Rođeni u drugoj dekadi znaka druga dekada vodi borbu sa jednom Škorpijom i pokušava da sazna nešto što ona krije jer je Pandora u ovom znaku u napetom aspektu sa njihovim Suncem
Rođeni u  trećoj dekad  znaka a misli na osobu koja je vezana poslovno za London ili možda sami Blizanci planiraju odlazak za London a Wisdom im daje sposobnost dobro rasuđivanja ako su


RAK (21.6. – 22.7)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka pod uticajem su asteroida Moskva i Angel- neko ko živi tamo ih je opčinio ili su i sami spremni da odu tamo jer ih iz nekih razloga ta destinacija privlači.
Rođeni u drugoj dekadi znaka po dobrim u utiajem Fortune koja pravi dobar aspekt sa Nostalgijom. Moguća romansa sa osobom iz prošlosti.
Rođeni u trećoj dekadi znaka-Žele slavu ili osobu koja je poznata u javnosti, pod uticajem su Fame.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka- Spirit i Angel ih čine previše bolećivim umesto da uzmu stvar u svoje ruke i postave se energično.
Rođeni u drugoj dekadi znaka imaju podršku Kupidona iz polja inostranstva, Meseca i Euforije iz polja
Rođeni u trećoj dekadi znaka su pod  uticajem Penelope i Wisdom, previšem mudruju i verni su ali to ne donosi željeni efekat.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka-Imaju zaštitu Aplona i asteroida ljubavi Juno iz Jarca. Moguća je romansa sa nekim Jarcem, Ribama ili Devicom.
Rođeni u drugoj dekadi znaka – Osluškuju sebe i svoje potrebe i trude se da nađu način da se dopadnu jednoj ambicioznoj osobi.Štiti ih Palada.
Rođeni u trećoj dekadi znaka su pod uticajem Psihe koja se sprema da napusti njihov znak, pod priličnim su stresom kako da reše bračne probleme.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka pod velikim su uticajem Psihe iz Device i Karme i Erosa iz njiovog poljal ičnosti. Trebalo bi da obrate pažnju na Jarca, Blizance ili Lava.
Rođeni u drugoj dekadi znaka okrenuti su ka porodici i domu jer je asteroid House u njihovom segmentu u dobrom aspektu sa Mesecom i Euphorijom u Blizancima.
Rođeni u trećoj dekadi znaka- Osećaju uticaj asteroida Afrodite i Amora i verovatno su zaljubljeni u izrazito atraktivnu osobu.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka-Imaju zaštitu Fantasie, Pandore i Church.Postoji tajna koju žele da otkriju, nešto da saznaju što ih opterećuje.
Rođeni u drugoj dekadi znaka- Pod uticajem su Nostalgije i Conscience ( savest) i nisu sigurni da li su bili fer prema partneru.
Rođeni u trećoj dekadi znaka- Fama vas podstiče da se bavite nečim što će vas proslaviti ili vam se dopada slavna ličnost.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka- Poesia iz polja komunikacijei Eros i Karma iz polja javnosti i prijatelja obrazuju dobar aspekt, donoseći romantičnu ljubav.
Rođeni u drugoj dekadi znaka- Na njih utiče Mesec u konjunkciji sa Euphoriom i verovatno im se dopada neko s posla.
Rođeni u trećoj dekadi znaka- Ne bi trebalo da se opterećuju nepotrebnim temama koje nemaju nikakvog uticaja na njihov život.Štiti ih Harmonia


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka- Asteroid ljubavi Juno vas čini zaljubljenim i u dobrom aspektu sa Kazanovom i donosi mogućnost nove ljubavi.
Rođeni u drugoj dekadi znaka- Nostalgija u napetom aspektu sa Euphoriom i Mesecom donosi razmišljanja o jednom Raku.
Rođeni u trećoj dekadi znaka-Pod uticajem su Fame koja donosi poznanstvo sa poznatom osobom.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka-Poeseia utiče na vas u dobrom aspektu sa Karmom i Erosom i donosi  romansu sa umetnikom.
Rođeni u drugoj dekadi znaka- House i Felicia utiču na vas u vidu nekog prijatelja koji vam naklonjen a živi u inostranstvu.
Rođeni u trećoj dekadi znaka-Harmonia vas štiti iz Strelca i donosi dobre odnose sa vatrenim znacima.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

16.8.2017.
Rođeni u prvoj dekadi znaka- King vas čini spremnim da se postavite autoritativno i na poslu i u ljubavi.
Rođeni u drugoj dekadi znaka- Pod uticajem je Nostalgije i Fortune i verovatno ćete se snaći kada je u pitanju veza sa Jarcem i Rakom.
Rođeni u trećoj dekadi znaka-Fama vas štiti iz polja inostranstva i donosi vam poznanstvo sa poznatom osobom.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + 2 =