Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

6.7.2020.

Asteroid Actor ( glumac) uz Mars u vašem znaku čini vas spremnim da nešto odglumite ako treba da biste nekog fascinirali.Imate mogućnost da da budete u vezi sa Vodolijom jer je asteroid Amor u ovom znaku koji je kompatibilan sa vašim znakom.Juno, asteroid ljubavi u polju partnerskih odnosa vas čini zaljubljenim u neki vazdušni znak.


BIK (21.4.-21.5.)

6.7.2020.

Imate prilike da upoznate na kraćem putu osobu koja radi u medijima ili koja je popularna, možda je umetnik i vi ćete joj verovatno predložiti zajednički izlazak. Asteroid ljubavi Vesta daje vam moć dobre komunikacije a Actor ( glumac) iz Ovna vam daje harizmatičnost.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

6.7.2020.

Eros i Psiha donose nesigurnost, nervozu i nesposobnost pravilnog donošenja odluka,čini vas nedovoljno smirenim da biste mogli da sarađujete sa onima koji vam nisu naklonjeni. Pokušavate da se priviknete na neke nove uslove u vašoj vezi, posebno sa jednim Devicom i Rakom.

RAK (21.6. – 22.7)

6.7.2020.

Asteroid Zero ( nula) sa kraja Škorpije deluje loše na vas jer vas čini previše nespokojnim i nedovoljno sigurnim u sebe. Neko ko vas dobro poznaje ili ko vam uvek kaže iskreno šta misli na vas ima velikog uticaja ali to vas danas uznemirava jer je Psiha u napetom aspektu sa Mescom u polju partnerskih odnosa.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

6.7.2020.

Asteroid Psiha iz polja karijere u opoziciji sa asteroidom Zero donosi nove mogućnosti na poslovnom ali i na ličnom planu ali uz veliki rizik. Znate šta želite i dobićete priliku da se dogovorite sa jednim  Ovnom  u kome se nalazi asteroid Actor ( glumac) o zajedničkim planovima za budućnost. 


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

6.7.2020.

Asterod Valentine,iz polja ličnosti  u dobrom aspektu sa asteroidom Angel,u vašem polju komunikacije i čini vas spremnim da u nečemu popustite i da napravite dogovor sa jednim Jarcem ili Škorpijom zbog opozicije astreroida Viktoria iz vašeg znaka sa Fortunom u polju partnerskih odnosa. Skloni ste kompromisima.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

6.7.2020.

Ovan je spreman da sa vama razgovara o svemu jer je asteroid Actor u ovom znaku u opoziciji sa asteroidom ljubavi Juno  i vi ćete biti krajnje iskreni zna i daćete na znanje partneru ili osobi koja vam se dopada da očekujete od nje da se isto tako ponaša. Partner ima neke brige o kojima nikom ne priča.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

6.7.2020.

Planirate putovanje verovatno negde u inostranstvo jer je u segmentu stranih zemalja asteroid Vesta i očekujete da vam se tamo dogodi nešto lepo.Pokušavate da se postavite autoritativno prema stalnom partneru ali asteroid Vesta u polju partnerskih odnosa govori o partneru kome ne možete nametati svoju volju.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

6.7.2020.

Verovatno niste baš najzadovoljniji situacijom u ljubavi zbog asteroida Psihe u segmentu partnerskih odnosa. Pokušavate da se nametnete nekom ko je opterećen svojim problemima i dilemama i u stvari vas i ne primećuje jer nema vremena da se posveti ljubavnom životu.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

6.7.2020.

Pokušavate da se nametnete nekom iz najboljih namera jer želite da mu pomognete sa se snađe u jednom poslu koji je prilično komplikovan i vi ste mu podrška u svakom pogledu. Ako vam se dopada jedan Ovan jer je asteroid Actor ( glumac) u ovom znaku, potrebno vam je mnogo strpljenja za njega jer ima porodičnih briga.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

6.7.2020.

Ne uspevate da se nametnete jednom Raku koji ima želju da se vidi sa vama i ako budete imali prilike da se sretnete verovatno će biti okupiran nekim svojim problemima. Jedan Blizanac verovatno neće održati obećanje zbog asteroida Psiha u Biku u vašem polju privatnostii.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

6.7.2020.

Asteroid  Amor u polju tajni a ili da je jedna veza gotova i ne treba da se trudite da je obnovite. Možda ste vi ta strana za koju je veza nemoguća u smislu nastavka. Asteroid Valentin donosi vam iz polja partnerskih odnosa i novo poznanstvo.