Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

9.9.2017.
Venera planeta koja je trenutno jaka u vašem polju ljubavi odgovara  osobama koje vole vatrene znake. Ako planirate da zavedete nekog  Ovna ili  Strelca, bićete u tome uspešni jer vam odgoara pozicija Lilita.Ako se dopadate Jarcu, nemojte minimizirati njegove emocije

8.9.2017.
Tranzitni Mesec preko Kupidona u vašem znaku u dobrom spektu sa Aurom i Liitom može označiti vašu spremnost da flertujete sa nekim vatrenim znakom. Pod velikim ste uticajem asteroida Child, tako da možete biti zainteresovani za nekog ko ima dete.


BIK (21.4.-21.5.)

9.9.2017.
Dobijate priliku da se pokažete u najboljem izdanju pred nekim do koga vam je stalo i sa kim odavano želite da se zbližite. Imate mogućnost da se angažujete oko nekog ko vamje izuzetno drag. Jedan Jarac i Vodolija su vam posebno naklonjeni zbog pozicije asteroida Poezija na granici ova dva znaka.

8.9.2017.
Amici ( prijatelji) i Angel ( anđeo) obrazuju dobar aspekt tako da biste mogli da pokušate da budete u dobrim odnosima sa nekim vatrenim znako ili da se složite po nekom važnom pitanju sa vašim partnerom, naročito ako je proveo dugo vremena u inostranstvu.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

9.9.2017.
Budite mnogo sigurniji u sebe i nemojte sebi dozvoliti da vas bilo ko iznervira. Poverite brige Lavu. Imate zaštitu asteroida Karme i Psihe.Niko ne može da vam kaže šta treba da radite jer vi to znate, ali ne želite već se pomalo i inatite ili isprobavate moć strpljenja vašeg partnera.

8.9.2017.
Aura u segment vaše ličnosti u konjunkcijis a Lilitom u dobrom aspektu sa Kupidonom u u segment društenog života i vašihprijatelja donosi vam susret sa nekim ko može biti veoma šarmantan i sa tom osobom možete  započeti vezu.


RAK (21.6. – 22.7)

9.9.2017.
Pokušajte da se dopadnete jednom Strelcu ili nekom Jarcu  ili Škorpiji imate podršku Nostalgije i Kazanove koji gledaju u vama osobu vrednu divljenja. Vaš temeprament nije baš pogodan za one koji žele sigurnost i miran život jer vi, naročito ako ste mladi, imate potrebu da dominirate na neki način.

8.9.2017.
Angel ( anđeo) u vašem znaku i London u segment komunikacije i kratkih putovanja može doneti potrebu da se sertnete sa osobom sa kojom možete uspostaviti dobru komunikaciju i koja živi u Londonu


LAV ( 23.7.- 23.8.)

9.9.2017.
Ovo je jedan od dana u toku koga možete lako naći neku sličnost u kontaktima sa jednim Strelcem koji vam se može dopasti jer je komunikativan, dinamičan i spreman da se posveti nekim interesantnim poslovima za  koje će vas zainteresovati.Crni Mesec Lilit ima na vas veliki uticaj.

8.9.2017.
Angel ( anđeo) u vašem znaku i London u segment komunikacije i kratkih putovanja može doneti potrebu da se sertnete sa osobom sa kojom možete uspostaviti dobru komunikaciju i koja živi u Londonu


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

9.9.2017.
Preko posla dobijate mogućnost da sretnete onoga ko vam se dopada. Ako ste muškarac verovatno se radi o ambicioznoj ali veoma lepoj ženi koja vas možda neće ni primetiti ili neće imati dovoljno vremena za vas.Asteroid Karma donosi neko poznanstvo prek posla. 

8.9.2017.
Wisdom ( mudrost) u vašem znaku u dobrom aspektu sa Juno u vašem segment ljubavi može značiti vaš realan stav kada se radi o ljubavi. Vaš partner je spreman da podrži neke vaše poslovne projekte i možda ćete dobiti korisne savete od njega. Ako ste slobodni, bićete zainteresovani za Jarca ili Ribe.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

9.9.2017.
Možete pokušati da razgovorate, ali još uvek niste verbalno jaki, bez obzira što je Kupidon dobro postavljen u vašem znaku a imate i podršku Lilita iz polja komunikacije što vam daje mogućnost nalaženja rešenja posredovanjem bliske osobe.

8.9.2017.
Maštate o svetksomuspehu i potražićete pomoš za vaš poduhvat od partnera zbog pozicije Fortune u segment karijere. Mnogi prijatelji na koje se oslanjate neće vam pružiti podršku da bi vam olakšali put do uspeha.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

9.9.2017.
Misliste da vas partner ne poštuje dovoljno ili da prvenestveno gleda svoje interse. Mesec -Uaran u napetom aspektu sa Psihom čini vas nervoznim u njegovom društvu. Tranzit Meseca deluje na vas iritirajuće Ako se osećate zanemarenim, nemojte pokušati da rešite problem na najjednostavniji način.

8.9.2017.
Računate na nekog Lava, Raka ili Vagu. Ako želite da se sretnete sa Jarcem jer će vam asteroid ljubavi Juno u segment komunikacije pružiti priliku za lep susret. U svakom slučaju blizu ste ispunjenja želja čak i ako u to ne verujete.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

9.9.2017.
Potrebna vam je podrška partnera za neke vaše lične planove  koje niste uspeli da ostvarite a mislite da ne možete bez njegove podrške.Asteroid Kupidon pomaže vam u tome i Ovan će vam se naći pri ruci Tranzit Marsa vas čini pomalo nesigurnim a partnera dominantnim.

8.9.2017.
Harmonia i Angel ( anđeo) imaju veliki uticaj na vas i možete biti spremni da započnete vezu sa nekim ko je već jedno vreme zainteresovan za vas. Pandora u vašem segment tajne ljubavi može doneti priliku da otkrijete nešto veoma interesantno i intrigantno.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

9.9.2017.
Trudite se da dokažete partneru da ste osoba od reči jer je Karma u polju autoriteta.Potrebna vam je podrška partnera za neke vaše lične planove koje niste uspeli da ostvarite a mislite da ne možete bez njegove podrške. Tranzit Psihe vas čini pomalo nesigurnim a partnera dominantnim.

8.9.2017.
Juno u segmentu ličnosti u dobrom aspektu sa Kazanovom čini vas tolerantnim i spremnimd da započnete novu vezu. Mogli biste pokušati da utičete na nekog ko je spreman da priča sa vama o nekom ko vam je veoma drag. Amici ( prijatelji ) iz Bika i Nostalgia iz vašeg znaka u dobrom aspektu čine vas veoma lojalnim vašim prijateljima.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

9.9.2017.
Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da računa na vas i verovatno vas neće ostaviti na miru sve dok ne uradite ono što od vas očekuje. Moguć je razgovor sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete.Asteroid Kupidon donosi u vaš život jednog Ovna.

8.9.2017.
Poesija u dobrom aspektu sa Psihom u segment inostranstva donosi vam šansu da budete u vezi sa umetnikom ili sa nekim ko je veoma talentovan i pravi planove u vezi sa karijerom u medijima ili umetnosti. Možete imati prijatan susret sa nekim Blizancem.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

9.9.2017.
Asteroid Poesia donosi tajnu ljubav mogućnost kontakta sa osobom koja je u inostranstvu, naročito ako imate neke zajedničke poslovne ciljeve ili ste kad tad radili zajedno. Ovo je jedan od onih dana kada vam prija društvo koliko i samoća.

8.9.2017.
Wisdom ( mudrost) u vašem segmenu partnerskih odnos ačini vašeg partnera veoma racionalnm i bićete sremni da razgovarate iskreno sa nekim ko je opkazao interesovanje za vas. Amici i Incidentia ( slučajnost) mogu doneti neki neočekivani susret  sanekim ko će vam se dopasti.