Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

31.8.2019.

Asteroid Kiron i Karma na početku vašeg znaka u retrogradnom hodu čine vas sklonim da razmišljate o prošlosti. Možda se previše opterećujete nečim što nema realne osnove a moguće da vas je neko podsetio na neku grešku koju ste svojevremeno napravili kada se radi o osobi koju ste jako voleli. Trebalo bi da pozovete Škorpiju ili Jarca.


BIK (21.4.-21.5.)

31.8.2019.

Nekome je veoma stalo do vas jer je u petom polju ljubavi asteroid Juno i Merkur takođe u Devici govori o mogućnostima da budete u vezi sa logičnom i veoma šarmantnom osobom koja dobro zna šta hoće. Imate priliku da se sretnete sa umetnikom koji gradi karijeru jer je Actor u polju karijere i vi ćete ostvariti dobru komunikaciju.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

31.8.2019.
Haos je i daljeu vašem znaku i u večernjim satima u napetom aspektu sa Mesecom može vam doneti prilično osećanje da nešto nije u redu u vašem životu. Trebalo bi da budete spremni na neka nova poznanstva čak iako vam možda nije do toga ali od Device najbolje odustanite.

RAK (21.6. – 22.7)

31.8.2019.

Astetoroid Chaos i Nostalgia u velikoj meri vas opterećuju naročito kada se radi o nekom s kim niste oduvek bili u sjajnim odnosima. Neko vam nedostaje a vi to sebi ne želite da priznate. Verujete da možete da se uključite u neke nove poslove preko kojih ćete imati priliku da se srećete sa osobom koja vam je draga.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

31.8.2019.

Asteroid  Zeus je toliko brz i prelazi preko vašeg  znaka da nemate zbog čega da strepite da bi nešto moglo da krene u lošem pravcu. Verujete da će vam se javiti osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće jedna Vodolija ili neka Vaga. Verujete u mogućnost nastavka veze sa nekim ko je bio opčinjen vama.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

31.8.2019.

Asterod Juno u vašem znaku čini vas posesivnim ali Karma u Ovnu iritira rođeneu poslednjoj dekadi znaka zbog čega ćete verovatno biti u dilemi da li imate pravilan odnos prema onima koji su vam se nečim zamerili ili vi to samo uobražavate. Nemojte se dvoumiti da pozovete nekog prema kome imate neke obaveze.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

31.8.2019.

Očekujete neke neprijatnosti od strane Device a vi ćete zbog asteroida AMici ( prijatelji) u vašem znaku ipak naći način da se postavite kako treba i da nađete način da jednom Lavu ili Vodoliji date na  znanje šta o njima mislite. Moguće da vam se zbog asteroida Zeus u Lavu i Psihe u Vodoliji previše mešaju u vaše život.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

31.8.2019.

Pokušavate da na realan način sagledavate situaciju sa kojom ste suočeni i moguće da se radi o odnosu sa nekom osobom koja nema zrelost koja je vama potrebna. Chaos u polju posesivnosti iljubomore čini vas spremnim da se borite za ono do čega vam je stalo.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Ribama jer je Karma u ovom znaku u vašem petom polju ljubavi.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

31.8.2019.

Verujete da možete da fascinirate svakog koga želite jer je Zeus u polju analognom vašem znaku  i vi se osečate kao da ste na pravom putu da se sretnete sa nekim ko će vam biti veoma značajan. Trebalo bi da se mnogo više bavite pitanjima koja se odnose na vaš odnos sa jednim Ovnom zbog Karme u ovom znaku u petom polju ljubavi.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

31.8.2019.

Primećujete mnogo toga kod partnera što vam smeta ali niste u stanju da ga uverite da je za njegovo dobro najbolje da prihvati neke vaše predloge. Možete naći način kako da osvojite jednu Vagu ako je prisutna u javnosti jer su Amici  ( prijatelji ) i Angel u ovom znaku u polju karijere i uspeha.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

31.8.2019.

Ne bi trebalo da se osećate loše ako niste u stanju da reagujete na pravi način na nečije udvaranje jer je u polju prijatelja asteroid Ceres koji vas ne stimuliše previše na neku strastvenu vezu ali je u Vagi asteroid Amici  ( prijatelji) koji govori o mogućnosti lepe veze sa ovim znakom.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

31.8.2019.

 Crni Mese Lilit u vašemznaku u opoziciji sa Venerom u polju partneskih odnosa donosi probleme razne vrste samo što vi niste spremni da sebi to priznate. Trebalo bi da budete daleko spremniji da se postavite kako treba u odnosu na partnera koji pokušava da bude mnogo dominantniji od vas.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 7 =