Royal Astro Studio

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

19.3.2019.

Trudite se da ostavite pozivian utisak na Devicu jer je asteroid Amici ( prijatelji ) u ovom znaku iako svam je simpatija neko s posla, bićete više nego raspoloženi da negde izađete. Moguć je susret sa osobom koja je veoma mladolika i zbog asteroida Reiki u Blizancima, ovaj znak ima na vas veliki uticaj.


BIK (21.4.-21.5.)

19.3.2019.

Asteroid Viktorija vas motiviše da se više angažujete oko nekog ko je više puta dao na znanje da niej baš lako osvojiv ali vi ste ipak spremni da se maksimalno angažujete oko te osobe da bi ona shvatila da treba da više pažnje obrati na vas. Psiha u Vodoliji donosi udvaranje na poslu.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.3.2019.

Asteroid Nostalgija u polju prijatlja donosi sećanja na vezu koja je mogla da bude više od toga ali vi se niste svojevremeno angažovali oko nekog ko vam je bio naklonjen. Ako se radi o jednoj Ribi, Devici ili Škorpiji, bolje nemojte za tim žaliti.Jarac često misli na vas.

RAK (21.6. – 22.7)

19.3.2018.

U polju tajnih ljubavi nalazi se Erosi i ako vam se dopada neki vazdušni znak moguće da ćete se lako upustiti u neku romansu jer je i Karma u vazdušnom znaku. Ipak asteroid Lust ( požuda) u Škorpiji čini vas sklonim da često maštate o predstavniku ovog znaka.


LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.3.2019.

Sanjarite o Vodolji je je Karma u ovom znaku u polju partnerksih odnosa i vi ćete se naći nede na janom mestu sa jednim vazdušnim znakom, moguće i Vagom,a ako ste slobodni, verovatno će vas prijatelji upoznati sa mladolikom osobom jer je u polju prijatelja asteroid Eros.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.3.2019.

Mesec prealazi preko asetroida Amici (prijatelji) u vašem znaku i donosi vam mogućnost da se pokažete u najboljem izdanju kada se radi o vezi sa nekim koga ste dugo tretirali upravo kao prijatelja. Moguće da biste želeli i nešto više od toga ali asetroid Wisdom ( mudrost) iz polja partnerskih odnosa vas u tome sprečava.


VAGA  (23.9.- 23.10.)

19.3.2019.

Ne možete da odolite nečijem šarmu, verovatno Vodolije jer je Psiha u ovom znaku u dobrom aspektu sa asteroidom Kupidon u vašem znaku.Ako vam se dopada jedna Škorpija, moraćete da se potrudite oko nje, naročito ako se radi o osobi koju ste upoznali nedavno i koja vam je jasno dala na znanje da nije prema vama ravnodušna.


ŠKORPIJA  ( 23.10.- 21.11.)

19.3.2019.

Ne bi trebalo da odustanete od jedne Ribe ili Raka jer je Mesec, vladalac Raka u konjukciji sa asteroidom Amici ( prijatelji) u polju prijateljstva a asteroid “Wisdom” ( mudrost) u petom polju ljubavi. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u vezi.


STRELAC  ( 22.11.- 21.12.)

19.3.2019.

Ako vam se bude javila osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće i u emotivnoj vezi, verovatno ćete imati prilike da izađete negde i da se sasvim lepo provedete. Potražite savet jednog Bika u vezi sa emotivnim problemom zbog pozicije asetroida Viktorije ili od jedne Škorpije koja dobro poznaje i vas i vašeg partnera.


JARAC  ( 22.12.- 19.1.)

19.3.2019.

Verovatno vas privlači nekog koga ste sreli na javnom mestu ili očekujete poznanstvo u večernjim satima. Asteroid Psiha i Karma u Vodoliji donose neke interesantne susrete. Veoma ste zabrinuti u vezi sa informacijama koje možete dobiti o osobi koja vam je draga.Jedan Rak pomalo manipuliše vama.


VODOLIJA  ( 20.1.- 19.2.)

19.3.2019.

Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Lavom koji vam je neka vrsta opsesije. Imate način da se pomirite sa osobom koja vam je simpatična i možda ste povremeno izlazili ali sada je momenat da pokažete svoje emocije na pravi način.Pandora iz polja posla može doneti razotkrivanje nečeg što vam neće odgovarati.


RIBE  ( 20.2.- 20.3.)

19.3.2019.

Tranzit Marsa preko asteroida Fantasia i Meseca preko polja partnerskih odnosa donosi mnogo toga neočekivanog, posebno kada se radi o vezi sa osobom koja vam je odana ili spremna da sa vama započne zajednički život ili zajednički posao. Moguće da ćete planirati put


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + fifteen =