Royal Astro Studio

Broj 18

Broj 18 – Rizik

Broj pod uticajem Sunca, Marsa, Jupitera i Plutona

Mističan broj koji daje uspeh ako postoji spremnost za rikiz.Broj svetla i tame, ljubavi i nasilja, energičnosti i duhovnosti, akcije i duhovnosti. Spremnost da se ide do kraja u ostvarenju svojih želja.

Ako ste

Muškarac-Morate naučiti da u nečemu popuštate, da budete diplomata a ne samo energični. Broj jedan i osam vas čine spremnim da se upustite u avanturu kako na poslovnom tako i na privatnom planu ali devetka kao finalni  broj vas opominje da biste se mogli osećati promašenim, napuštenim i nedovoljno mudrim. Bolje razmislite šta je  za vas najbolje i potražite savet nekog mudrog nego što sami pokušavate da nađete izlaz iz problema. U ljubavi je potrebno mnogo taktiziranja da ne biste ostali sami.

Žena-Spremni ste da sve stavite na kocu iako znate da to nije mudro. Pokušavate da budete energični ali vaša duša traži nešto drugo. Možete ostati u drugom stanju neplanirano ili partner može otići u inostranstvo i vi se možete naći u nezavidnoj situaciji po pitanju vašeg statusa. Predstoji period preispitivanja odluke. Ako nameravate da prihvatite posao sa strancima, bićete uspešni i premoreni a ako nameravate da raskinete vezu, kajaćete se. Postoji mogućnost ulaska u vezu sa nekim za koga ne znate kakav mu je status, slobodan ili u vezi.

 Izaberite novi broj