Royal Astro Studio

Adonis

Ako ste muškarac, možete rešiti bilo koji problem zahvaljujući sposobnosti da oduševite druge, kako muškarce tako i žene. Možete biti prmiskutetni ili vas drugi mogu doživeti tako ili kao nekog ko nema kriterijume kada je u pitanju izbor partnera. U stvari, vi ste dostojanstveni, otmeni ii mate tendenciju da budete okruženi eminentnim osobama. Možete biti deo tajnih društava, možete imati neke tajne u vezi sa rođacima ili precima. Imate dobar ukus, veliki ste esteta i privlače vas samo lepe, izuzetne žene.

Ako često dobijate ovaj asteroid trebalo bi da izbegavate izlazak za jednu noć čak ako se radi i o istom partneru jer živite u različitim gradovima. Ako ste žena, imate tendenciju da zavodite mlađe od sebe ili pokazujete interesovanje za njih. Ako se to ne odnosi na vas, u tom slučaju, može vas zavesti neki umetnik ili sportista. Možete se zaljubiti ili vam se može udvarati izuzetan muškarac, možda čak i poznat koji će želeti da se oženi vama ali vi nećete znati mnogo o njegovoj prošlosti.

Po pitanju finansija i biznisa, ovaj asteroid sugeriše izbegavanje rizičnih situacija, rad sa mladima, naročito ako ste u zrelom dobu ali ipak, postoji mogućnost da se nađe rešenje za problem.

Izaberite nov asteroid