Royal Astro Studio

Asteroidi Karma i Psiha donose brak, novac, ljubomoru

Period jakih strasti i preispitivanja do kraja 20167

Asteroid Karma je 22.oktobra 2016. ušao u znak Device gde se već na 6. stepenu nalazio asteroid Psiha.

Karma je 1. januara 2016. bila na 22.stepenu Ovna uz Uran, što je nagoveštavalo velike promene na planu ličnih odnosa, prijateljstava ( Uran vlada Vodolijom, znakom javnosti i prijatelja) a Psiha je bila u retrogradnom hodu na 13.stepenu Blizanaca, znaku komunikacije. Psiha je sve do polovine maja bila u Blizancima a Karma je krenula bržim hodom preko Zodjiaka i sve se bliže približavala Psihi koja je u avgustu već bila u Lavu a Karma na kraju Raka. Psiha je ušla u Devicu početkom oktobra a Karma joj se pridružila 22. oktobra kada su počele da obrazuju konjunkciju. Device i Blizanci su bili pod najvećim uticajem ova dva asteroida i Ribe kao znak nasuprot Devici i mnoge su osećale da se nešto sudbinsko dešava u njihovim životima što ih prilično ipak psihički iscrpljuje.


Psiha će ove godine ući u Vagu, tj. promeniće znak 21.avgusta na dan pomračenja Sunca a Karma je  ušla u Vagu 14.avgusta.U konjunkciji sa njima je i Eros tako da će Vage, Ovovni, posebno martovski, januarske Vodolije i  majski Blizanci biti pod dobrim uticajem ova tri asteroida do početka septembra, tada će se Eros odvojiti i pridružiti Jupiteru ( stranci, bogatstvo) koji hrli ka Škorpiji.

Jupiter menja znak i ulazi 10.oktobra u Škorpiju i mnogima donosi velike ambicije po pitanju novca i to u konjunckiji sa Merkurom i Suncem iz Vage gde se još uvek nalaze na poslednjih stepenima i Psiha i Karma.Karma će ući u Škorpiju 29.oktobra a  Psiha 16.novembra.

Ovako ubrzan hod Psihe i Karme u konjunkcji u blizini Jupitera od sredine avgusta do sredine novembra donosi prvenstveno potrebu da se izađe iz anonimnosti, što je svojstvo Vage a zatim i da se posebno Vage i Škorpije, finansijski obezbede. Pod povoljnim uticajem ovih aseteroida sredinom novembra biće decembarski Jarci, oktobarske Škorpije, aprilski Bikovi, junski Rakovi dok će u oktobru pozitivan uticaj osećati Lavovi, Blizanci, Strelci, Vodolije i Ovnovi. Sve do kraja godine Karma Psiha i Jupiter boraviće u Škorpiji a od 9.decembra u Škorpiju će ući i Mars tako da će se svi znaci u stvari baviti dvema temama- novcem i erotskim životom. Ljubomora, raskidi, problemi u komunikaciji, nove veze započete iz flerta, novi aranžmani koji bi trebalo da donsu veliki novac, sve će to biti prisutno kao tema najviše zemljanim i vodenim znacima dok će vazdušni i vatreni na izazove ove prirode odgovarati nestrpljenjem i ljutnjom.

Sve što se dešavalo prošle godine 2016. od januara do leta, počeci veza, novi poslovi, planovi, aranžmani, sve što je bio izazov, problem i što je dugo mnoge znake mučilo od kraje leta prošle godine sada će, bar prema kretanju ova dva asteroida, početi da se razrešava nekako ali uz mnogo strasti, nestrpljenja i ambicije. Kada se uzme u ozbir da je prošle godine i Mars bio dugo retrogradan i išao preko Saturna upravo u proleće, mnoge situacije koje su bile stresne i koje su se prolongirale kao nerešene, mogu da dobiju neki svoj finalni okvir i razrešenje.

Postavite pitanje ili pomislite želju- odgovor u vidu jednog od 40 asteroida


 Photo by:https://pairedlife.com