Royal Astro Studio

Šta donosi tranzit Meseca preko Urana

Jednom mesečno Mesec tranzitira preko Urana koji se trenutno nalazi u Ovnu a od sredine maja do jeseni nalaziće se na početnim stepenima Bika da bise kasnije tokom jeseni vratio u Ovna i tek 2019. definitivno ušao u znak Bika. Šta to konkrento znači. Mesec, planeta emocija ali i raspoloženje i promena raspoloženja ne oseća se baš sjajno u vatrenom Ovnu jer je Mesec znak Raka a Ovan je za Raka 10.polje analogno znaku Jarca u kome je Mesec hladan, uzdržan, konzervativan. Šta se dešava kada se takav Mesec nađe u vatrenom znaku i to uz planetu Uran koja može doneti iznenadne  ponude, susrete, poznanstva na koja niko ne ostaje ravnodušan. Mnoge ljubavi se rode upravo pri tranzitu Meseca preko Urana ali i raskidi, u zavisnosti od ličnog horoskopa. U onoj godini kada su Mesec i Uran u konjunkciji sigurno pravite zaokret u onom segmentu života koji oslikava astrološka kuća u koju padaju Uran i Mesec.

Kako se to događalo u Ovnu poslednjih sedam godina koliko otrplike boravi u jednom znaku, a Ovan je znak ega i jakih poterba za iskazivanjem individualnost, osobe koje su u svom horoskopu imale ovu konjunkciju ili je trenutno imaju osetile su ili će osetiti svu snagu Urana i Meseca u svojoj nepredvidivosti. Ako je takva konjunkcija u nekoj astrološkoj kući tajni ili privatnosti kao što su 4. ili 12. ili 8. moguće su tajne ljubavi. U prvoj kući donosi potrebu da se osoba i fizički promeni, tada ide na dijetu, promeni frizuru, radi na sebi, na usavršavanju, možda želi da promeni posao a isti je slučaj i kada tranzitira preko 2.kuće posla i novca.
Tada Mesec aktivira Uran i mogu doneti ne samo sjajne šanse nego i raskid radnog odnosa, potrebu za prelaskom na neko novo radno mesto na kome bi se iskazali talenti. Kada je u 3. kući solara, donosi iznenadne šanse preko poznanstava na putu, uspeh u IT tehnologijama, medijima. Kada je u 4. kući može doneti povrede u domu, kvar instalacija, neslaganje u domu, depresiiju ili fizičku bolest u 5. iznenadnu ljubav ili trudnoću ali moguće rizičnu, u 6.kući nesuglasice na poslu i sa saradnicima nesporazume au 7. kući braka i partnerksih odnosa može doneti mešanje od strane neke žene bilo iz porodice ili rivalke. Kada je u 8.kući donosi raskid, razvod ili tajnu vezu, preljubu, vanbračno dete u 9. kući iznenadnu potrebu da se promeni sredina, preseljenje u drugi grad ili državu u 10.kući donosi novu šansu na poslu ili medijsku popularnost isto kao i u 11.kući a u 12. kući može doneti depresiju, fizičku povredu ili potrebu za izloacijom.

J.Holclajtner