Royal Astro Studio

Ričard Gir i Džulija Roberts, idealan glumački par

Kada se slože Devica i Škorpija

Ričard je Devica rođen 31.avgusta 1949. u 2h u Filadelfiji, SAD, Džulija je Škorpija rođena 28.oktobra u Smirni u Džordžiji , SAD

Dva sjajna filma romantična, od kojih je „Zgodna žena“ ljubavni film bez dramatike, simpatičan i prijatan za gledanje tako koncipiran da glavna tema, uspešan biznismen iznajmljuje prostitutku na nedelju dana nimalo bizarna kroz njihovo dočaravanje uzajamne simpatije, neka vrsta savermene “Pepeljuge” sa srećnim krajem  dok  „Odbegla mlada“ komedija takođe, može se pogledati više puta i uvek drži pažnju iako je zaplet ne naročito inteligentan jer nema logike zašto bi devojka koja pristaje da se uda, svaki put pobegla sa venčanja. Ričard Gir igra novinara koji po zadatku dolazi da istraži “slučaj” pa  se i sam nađe u ulozi mladoženje koga mlada ostavi ispred oltara. Naravno film se završava njihovim ipak venčanjem ali film je simpatičan i zbog drugih glumaca. 

Oni oboje imaju podznak u vodenom znaku, u Raku, ona i Sunce u vodenom znaku a Mesec u vatrenom. Džulija ima Mesec u Lavu a Ričard Gir u Strelcu.Džulija Roberts nema naizgled mnogo osobina Škorpije osim što misli kao Škorpija jer je njen Merkur u Škorpiji ali ima Mars, suvladalac Škorpije u Jarcu gde ja jak u dobrom aspektu sa njeim Jupiterom u Devici. Ona je u stvari vredna, diskretna i uzdržana jer ima izuzetno naglašen znak Device sa Venerom na 18.stepenu u konjunkciji sa Plutonom u Devici, međutim interesantno da od njene četiri planete u Devici samo Jupiter pravi aspekt sa njegovim Suncem i Saturnom koji su u konjunkcji takoda su oboje veliki profeisonalci. Kako Ričard Gir ima Pluton u Lavu gde je njen Mesec u širem orbisu u konjunkciji njh dvoje kao par uverljivo oslikavaju zaljubljenost.Njen Mars na početku Jarca u napetom aspektu sa njegovim Merkurom u Vagi označava da je ona bila ta koja je davala ton toj saradnji jer ona ima jakMars a on slab ali njen jak Mars u Jarcu u opoziciji sa njegovim slabim Uranom u Raku često je dovodio njih dvoje do nekakvih diskusija u kojima niko nije hteo da popusti.


Ne može se reći da je između njih dvoje postojala simpatija i avan snimanja, ona nje njegov tip žene jer on ima Veneru u Vagi u konjunkcji sa Neptunom a ona Veneru u Devici. Ni on,zbog slabog Marsa u Raku verovatno baš njen tip muškarca ali su sjajno odigrali na filmskom platnu dvoje koji se vole.

JH.