Royal Astro Studio

Kako odabrati destinaciju za putovanje

Većina osoba ima svoje omiljene destinacije, makar u mašti. Često možete čuti da ljudi pričaju o nekim mestima i državama, koje su ima neka vrsta fascinacije a da pri tom nisu bili tamo, čak nisu i obavešteni mnogo o tim destinacijama ali ih iz nekog razloga one privlače. Razlog je verovatno u tranzitu neke putanje, recimo Venere, Meseca ili Jupitera preko tih destinacija, kada se natalna karta stavi na mapu sveta, dobija se tzv. astrokartografski prikaz horoskopa.
Često možete čuti kako osobe kažu “Ja sam Rak volim more ili ja sam Riba volim da putujem, ja sam Jarac, volim planinu” i to je delimično tačno ali iz godine u godinu se menja astrokartografski prikza horoskopa i možda je dobro  uskladiti solarni sa natalnim astrokartografskim prikazom. Ako vam npr. ide putanja neke loše planete, bar kada je u pitanju putaovanje npr. Pluton, Uran, Saturn preko određene destinacije, najverovatnije ćete imati tamo u tim mestima neku nezgodu. Ako imate u solaru ili natalu Mars-Uran ili Mars-Jupiter, Mars-Pluton, Mesec-Saturn, Mesec-Uran konjunkcije, izaberte mirna mesta jer biste na letovanju u mestima koja se nalaze na putanjama ovih planeta mogli imati neko neprijatno iznenađenje. To je posebno naglašeno sada u vreme raznih terorističkih akcija.Dobre destinacije su na putanjama Jupitera, Meseca, Venere, Sunca, naročito ako su ove planete u dobrim aspektima međusobno ili čak uopšte nisu aspektovane. Putanja Merkura, ako je dobro aspektovan takođe ukazuje na mesta gde se možete lepo provesti, naročito ako ste mladi.

Ovog leta 2017. kada je Mars je u Lavu sve do 5.septembra zbog čega bukte požari a treba se pričuvati mesta gde ima mnogo turista koji se bave sportovima na vodi, postoji mogućnost povrede bilo od strane brzih motornih čamaca ili tokom upravljanja istim. Sportske povrede posebno kičme su moguće u tom periodu. Ipak, Venera  ulazi krajem jula u Raka i donosi mnogima mogućnost da se lepo provedu na moru ali na nekim mirnijim lokacijama u prijatnom okruženju, gde nema mnogo bučnih gostiju i turista. Pozicija Jupitera je dobra za one koji žele da tokom leta idu na turistička putovanja ne odmora radi nego da bi posetili kulturna mesta i znamenitosti. U avgustu dobar aspekt između Venere i Neptuna je dobar za daleke destinacije, prekomorska putovanja a napet aspekt Venere i Plutona i Jupitera opominje da se ponesu potrebni lekovi protiv trovanja ili nekim mogućih infektivnih bolesti.

Početna