Royal Astro Studio

Broj 5

Broj 5- Radoznalost

Broj pod uticajem Mekrura, simbol pokreta, inteligentnih ljudi, onij koji smeju da pokrenu svoj biznis, koji žele da putuju, da uspostavljaju što više kontakata sa ljudima ali nepouzdani. 

Ako ste

Muškarac i često dobijate ovaj broj a nemate broj 5 zastupljen u numerološkoj kombinaciji ili u svom datumu rođenja, vreme je da napravite nekakav preokret u životu. Ako ste roditelj, deca su vam na prvom mestu. Spremni ste da se za njih žrtvujete, volite da im se nađete pri ruci i volite rad sa mladima. U stvari pomalo ste pritajeni diktator jer vi sprovodite svoju volju na svoj način tako da sve što radite to je sa šarmom i prilčno ste duhoviti. Ako imate u svom datumu rođenja broj 7 ili 2 pazite da ne uđete u paralelnu vezu, da u ljubavi ne napravite haos od života.Moguće da ste na prekretnici i da vam je bitno da što pre rešite poslovni problem. Volite da pregovarate i da se cenjkate.


Žena –Vaš mladalački izgled pleni, komunikativni ste, srdačni ali u stvari prilično egoistični. Ambicija je naglašena, brzo shvatate i lako rešavate probleme. Ako imate broj 7 ili 2 u datumu rođenja možete imati konflikte sa ženama ili možete misliti da vas partner vara. Potrebno je da se više posvetite svom duhovnom životu. Ne volite probleme i  zato ih rešavate u hodu. U ljubavi teško postižete sklad jer niste u potpunosti iskreni prema partneru. Ako ste slobodni, predstoji vam flert, na poslu intrige.

Izvucite sledeći broj