Royal Astro Studio

Child

Ovaj asteroid ima više značenja. Može se odnositi na detinjast deo vaše pririode, na vašu nezrelost koja je razlog zbog čega ste možda suočeni sa problemima ili na po?etak neke situaicja koja još uvek nije dovoljno zrela da biste mogli da je rešavate.

Ako imate finansijskih problema, možda bi trebalo da ih sagledate sa neke manje ozbiljne strane, da im pristupite bez predrasuda i da sledite svoje osećaj i svoju intuiciju. Ukoliko ste inače naivni i smatrate da ste do sada postupali pogrešno jer ste bili previše dobri, velikodušni, ovaj asteroid može biti i opomena da stvari sagledavate iz pojednostavljenog  ugla. To se odnosi podjednako i na poslovni i na ljubavni život.

Nešto je u začetku, nezrelo i nije momenat da donosite odluke od ključnog značaja. Sačekajte da situacija “sazri”. Za one koji imaju decu ili postavljaju pitanje u vezi sa decom, odogovor je pozitivan mada je dobro pogledati koji je sledeći asteroid koji dobijate da biste mogli da ga u potpunosti rastumačite.Child asteroid govori o bazičnom problemu o nečemu što tek treba da se rešava ili o želji za koju, da bi se ostvarila, potrebno vam je mnogo više zrelosti i strpljenja.

Izaberite nov asteroid