Royal Astro Studio

Broj 12

Broj 12 – Usamljenost

Duhovnost, duša i telo, savršenostvo, religija, noć,

Sve planete vladaju ovim brojem a najviše Jupiter i Neptun. Simbol religioznosti, duhovnosti, plemenitosti, tajni i tajnih saznanja, duševnih smetnji.

Ako ste

Muškarac –Skloni ste traženju rešenja u okviru sistema u kome se najbolje snalazite. Ne želite da uradite bilo šta pogrešno, možete imati grižu savesti zbog nečeg, možete patiti od strahova a najvažnije je da naučite da sebe cenite i da se previše ne opterećujete nepotrebnim razmišljanjima o eventualnim greškama. Broj je dobar za osobe koje se bave psihologijom, psihijatrijom, religijom, metafizikom, medicinom. Treba da budete društveniji i da napravite zaokret u životu. Ako ste introvertni da krenete u društvo a ako vaš posao podrazumeva rad sa mnogo ljudi, da se osamite, ako treba da idete sami negde na odmor. Želja će vam se ispuniti ako ste čista duša ako nema nimalo kalkulacije u njoj. U ljuabavi morate pokazati više razumevanja a ukoliko vam partnerka zamera da ste previše pasivni, da razmislite o promeni stila života

Žena-Tajanstveni ste i svojim takvim stavom u stvari prikrivate neka osećanja koja ne želite da otkrijete pred drugima. Moguće da mislite da ste u potčinjenom položaju ali prihvatate to ili mislite da nemate snage da se borite. Možda je potrebno da razmislite da li je to pravi način na koji reagujete na ono što vam se dešava.Ako ste dugo u nekoj vrsti izolacije, depresije ili nesgirugnosti u sebe bilo bi potrebno da razmislite da se niste previše potrošili na pogrešne stvari, pogrešne ljude ili ste imali pogrešan pristup problemima. U fazi ste koja prethodi nekom novom početku. Da bi se ostvarila želja, morate da sačekate još izvesno vreme.

Izaberite novi broj