Royal Astro Studio

Dnevni horoskop

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Pomračenje Sunca u večernjim satima najviše utiče na one koji žive u SAD ili koji planirau odlazak u tu zemlju. Možete imati oseća manjka energije i to je ono što vas u velikoj meri obeshrabruje kada su neki novi polovni planovi u pitanju. Možete se osloniti na ljubavnog partnera koji je spreman da vam se po mnogim pitanjima nađe pri ruci.

BIK ( 20.4.-21.5.)

Spremni ste da se angažujete na poslu koji vas oduševljava jer ste već napravili plan kako bi to trebalo da izgleda ali vam je najvažnije da imate dovoljno vremena i za neke druge aktivnosti. Pokušavate da se dogovorite sa Ovnom, Lavom ili Vagom oko bitnih pitanja ali oni imaju neke svoje uslove koje nistE u stanju da ispunite.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Prija vam samoća zbog osećanja da vas malo ko razume i podržava.Tragate za rešenjime koja bi mogla da vam donesu psihički mir na duži rok. Ako vas neko bude kontaktirao sa željom da se sa vama sretne i razgovoara o novom poslu, budite mnogo iskreniji kada se radi o nekim vašim planovima u vezi sa inostranstvom.

RAK ( 22.6.-22.7.)

Pomračenje Sunca u polju karijere donosi moguće ponude prema kojima ćete biti prilično nepoverljivi. Dobro se snalazite u društvu osoba koje su višeg ranga od vas i sa kojima uvek možete da se o svemu dogovoite. Dobro se slažete sa Ribama i Jarcem.

LAV ( 23.7.-22.8)

Pomračenje Sunca u vašem devetom polju inostranstva može vam doneti satisfkaiju ako imate jasno zacrtan cilj i znata šta želite. Trebalo bi da budete daleko otvorenii prema jednom vodenom znaku koji je spreman da vam pomogne da rešite problem. Ne bi trebalo da odustanete od puta u inostransto ma kakve obaveze imali.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)

Spremni ste da rizikujete kada je u pitanju neki nov posao koji bi mogao biti za vas pravo rešenje, naročito po pitanju proširenja poslova i eventualne saradnje sa nemačkim jezičkim područjem.Možete dobiti priliku da se uključite u nove aranžmane sa osobama koje rade za velike ugledne firme.

VAGA ( 23.9.-22.10.)

Ne bi trebalo da se previše nervirate ako jedan Ovan ne bude dovoljno kooperativan ber ne u onoj meri u kojoj vi to od njega očekujete Pokušavate da se priviknete na uslove koji vam u potpunoti ne odgovaraju. Možete dobiti ponudu od Blizanca prema kome ste prilično nepoverljii.

ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11)

Nestrpljivi ste jer se nešto ne odvija na načn kako ste želeli.Imate mnogo planova po pitanju proširenja saradnje sa Ribama ali jedan vatreni znak vam pravi probleme. Možete dobiti ponudu od Ovna o kojoj bi trebalo dobro da razmislite ili od jenog Jarca koju možete oberučke prihvatiti.

STRELAC ( 22.11.-21.12.)

Možete se ponadati saradnji sa jednim Bikom ili Škorpijom ako planirate neke velike poslove.Prilično ste tajanstveni  ne želite ni sa kim da delite svoje sumnje niti nade u vezi sa nečim što smatrate veoma bitnim za vašu karijeru. Trebalo bi da se mnogo više posvetite članovima porodice.

JARAC (22.12.-19.1.)

Pomračenje Sunca u 4.kući doma i porodice. Trebalo bi da budete iskreniji prema onima koji su vam odani i da se pretereno ne opterećujete razmišljanima koja vam ne donose ništa specijalno dobro. Još uvek je rano da se radujete eventualnom uspehu jer niste blizu cilja.

VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Vodićete razgovore koji vas mogu u velikoj meri obodriti da se postavite kako treba prema onima koji u vam prioritetni u životu i sa kojima možete uvek da nađete zajednički jezik. Trebalo bi da budete prilagodljivi kada se radi osobi koja nema baš zgodnu narav ali vi sa njom uvek imate o čemu da pričate.

 

RIBE ( 20.2.-19.3.)

Spremni ste da razgovarate o nečemu što nije lako izvodljivo ali vi nećete odustati od ideje bez obzira šta drugi misle.Trebalo bi da budete mnogo staloženiji ako vas provocira neki vatreni znak a kojim često dolazite u konflikt. Jedna Škorpija ima planove sa vama o čemu vam ne govori,