Royal Astro Studio

Broj 15

Broj 15 – Mladić se udvara lepoj devojci

Radost, putovanje, muzika, romaničnost, ljubav

Pod uticajem je Sunca, Merkura i Venere

Ako ste

Muškarac-Na poslovnom planu možete postići mnogo.Trenutne prepreke prolaze, imate čemu da se radujete. Dobijate priliku kakva se retko  ukazuje. Težište je na kreativnosti, humanosti i ljubavi.
Spremni ste da mnogo date u ljubavi, veoma ste romantični ali nestalni. Posle mnogo avantura i promašaja zbog svoje brzopletosti, nalazite onog ko vam odgovara i smirujete se. Imate beskrajno mnogo ideja, sposobni ste da zaradite veliki novac, da živite u velikom luksuzu a najvažnije vam je da budete voljeni, okruženi uvek društvom koje vam prija. U ljubavi možete biti čak i stidljivi, večito nedorasli za ozbiljne probleme, tip Petra Pana. 

Žena-Svesni ste svog šarma i uživate u društvu suprotnog pola. Vaša harzmatičnost i prijatan karakter mogu biti ulaznica u visoko društvo, čaroban ključ kojim otvarate sva vrata. Ipak, nemojte biti manipulativni jer vam to može doneti probleme. Ako vam se dopadne izrazito jaka ličnost, moguće su scene zbog ljubomore osobe kojoj se neće dopasti vaše slobodno ponašanje. Previše ste skloni rizicima i to može doneti probleme. Po mnogim pitanjima ste veoma naivni.

 Izaberite novi broj