Royal Astro Studio

Broj 16

Broj 16 -Zaljubljen muškarac

Simbol je strasti, oduševljenja, istraživačkog duha, ljubavi, entuzijazma.Sunce, Venera, Merkur i Uran vladaju ovim brojem i donose neočekivane promene.

Ako ste

Muškarac-Vašem šarmu teško da može da odoli bilo koja žena. Istovremenos ste diskretni i direktni, šarmantni i odlučni, najverovatnije da ste zgodni i da žene „padaju“ na vaš izgled. Umete lepo da pričate, da zabavljate društvo i plenite svojim šarmom  upravo zbog načina na koji vodite razgovor. Niste nametljivi a dobijete uvek ono što želite. Ipak, niste tako idealni kako možete izgledati. Vaše ljubavi mogu trajati kratko i možete bez nekog vidljiviog razloga napustiti partnerku kada se ona tome uopšte ne nada. Trebalo bi da budete uviđavniji i da poštujete osećanja one druge strane. Kada je posao u pitanju možete često menjati posao ili imati mnogo ideja koje ne možete sve odjednom da realizujete. Skloni ste ishitrenim odlukama. Mana vam je rasipništvo i sklonost ka porocima.

Žena-Verovatno ste veoma atraktivni, aktivni, volite da izlazite i rado ste viđeni u društvu umetnika ili sportista. Ne propuštate nijednu priliku za izlaske. Vaš previše hedonistički stav prema životu može smetati vašem partneru. Niste naročito verni jer morate uvek da budete zaljubljeni i zato možete imati mnogo veza, česte prekide u ljubavi ali i sklnost ka idealizovanju partnera, fatalnim ljubavima koje ne možete da prežalite. Trebalo bi da budete u svemu umereniji. Kada je posao u pitanju, odgovarao bi vam posao u medijima, u umetnosti ili u turzizmu, uslužnim dealtnostima. Želja će se ispuniti ako je realna.

 

Izaberite novi broj