Royal Astro Studio

Broj 18

Broj 18 – Rizik

Broj je pod uticajem Sunca, Marsa, Jupitera i Plutona

Mističan broj koji daje uspeh ako postoji spremnost za rikiz.Broj svetla i tame, ljubavi i nasilja, energičnosti i duhovnosti, akcije i duhovnosti. Spremnost da se ide do kraja u ostvarenju svojih želja.

 

Ako ste muškarac morate naučiti da u nečemu popuštate, da budete diplomata a ne samo energični. Broj jedan i osam vas čine spremnim da se upustite u avanturu kako na poslovnom tako i na privatnom planu ali devetka kao finalni  broj vas opominje da biste se mogli osećati promašenim, napuštenim i nedovoljno mudrim. Bolje razmislite šta je  za vas najbolje i potražite savet nekog mudrog nego što sami pokušavate da nađete izlaz iz problema. U ljubavi je potrebno mnogo taktiziranja da ne biste ostali sami.


Ako ste žena spremni ste da sve stavite na kocu iako znate da to nije mudro. Pokušavate da budete energični ali vaša duša traži nešto drugo. Možete ostati u drugom stanju neplanirano ili partner može otići u inostranstvo i vi se možete naći u nezavidnoj situaciji po pitanju vašeg statusa. Predstoji period preispitivanja odluke. Ako nameravate da prihvatite posao sa strancima, bićete uspešni i premoreni a ako nameravate da raskinete vezu, kajaćete se. Postoji mogućnost ulaska u vezu sa nekim za koga ne znate kakav mu je status, slobodan ili u vezi.

 Izaberite novi broj