Royal Astro Studio

Broj 2

Br.2.-Intuicija, majka, žena, Mesec

Ovim brojem vlada Mesec.Ovo je mističan broj jer ima različita značenja. Simbol je žene i ženske yin snage, noći, deljenja ali i umnožavanja. Broj začetka stvaranja života deobom,stanje prve faze oplođenja  zbog čega je naglašena ranjivost.Postoji strah od neuspeha. Promenljivo raspoloženje, sukob, suparništvo ili ljubav i sklad. Snaga je u balanasu koji treba napraviti između suprotnosti. Simbol materije, domovine, vode, materinstva, putovanja morem, snova, mašte.


Ako ste muškarac , pokazujete nesigurnost u sferi materijalnog. Vaši potencijali su veliki ali je raspoloženje promenljivo.Preosetljivi ste i oslanjate se na žene koje vam daju snagu ali vas mogu i uništiti. Morate da prevaziđete dualni deo vaše prirode i da se postavite energičnije i odlučnije inače možete biti skloni melanholiji, gubicima novca.Nemojte menjati posao ako ne morate, nemojte biti bolećivi prema sebi, budite sve ono što niste da biste bili srećni. Radite na postizanju duhovne snage. Potreba za bežanjem u svet duhovnosti i religioznosti vodi vas u propast ako ne odredite granice .Potrebno je da se aktivirate u svi sferama života. Prema partnerki budite uviđavni ali ne bolećivi i popustljivi. Nemojte birati samoću nego kompromis u zajedništvu.

Žena,ženski deo vaše prirode je veoma naglašen i to može biti izvor vaše  snage ali i slabosti. Previše sentimentalnosti prema slabima, onima kojima ste potrebni ili previše popustljivosti prema članovima poroidice neće vam doneti sreću, naročito ako nemate partnera, ako se previše oslanjate na sebe. Najbolje funkcionišete kada ste u emotivnoj vezi i kada imate partnera koji vas podržava. Niste rođeni da idete sami kroz život.Možete očekivati da dobijete neki novac ali pazite kako ga trošite. Sa decom možete imati problema u komunikaciji zbog popustljivosti.

Izvucite sledeći broj