Royal Astro Studio

Broj 22

Broj 22- Samoća

Beskrajna ljubav, jaka intuicija, vizionarstvo, sposobnost da se nađu praktična rešenja.Ovim brojem  upravljaju Mesec i Saturn.

Ako ste

Muškarac-Ovo je tažak broj, posebno za one koji imaju bar jednu ili dve Dvojke u datumu rođenja. Što više Dvojki imate to je za vas komplikovanije da nađete izlaz iz problema a oni su uglavnom emotivne prirode. Ne možete lako da nađete rešenje za emotivne probleme jer ste u stvari prilično svojeglavi i emotivno nezreli. Vaša inteligencija je u disproporciji sa vašim emotivnim potraživanjima. Patite od strahova, nerealni ste i naivni, uvereni da možete drugima da nametnete svoje stavove i stil života. Možete biti emotivni manipulant. Vremenom, posle teških  razočarenja ili finansijskih promašaja postajete realniji. Bavite se arhitekturom, građevinarstvom, finansijama. U ljubavi  ne idite iz krajnosti u krajnost od svojeglavosti do velike popustljivosti.

Žena-Jaki ste odlučni ali skloni krizama jer vam ponos ne dozvoljava da priznate da vam nedostaje ljubav. Više od svega vam je potrebno da se osećate poštovanom, voljnom i  zaštićenom. Mnogi misle da vam ništa od toga nije potrebno i da ste dovoljini sami sebi jer ste verovatno veoma uspešni i polazi vam za rukom da se posvetite svojoj karijeri. Ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo sa starijim, senzibilnim muškarcema a ako ste u braku, prilino ste svojeglavi. U poslu tačno znate šta hoćete i uspećete u svojim namerama.

Izaberite novi broj