Royal Astro Studio

Broj 24

Broj 24- Lepa žena donosi odluku

Mesec, Saturn, Venera i Merkur vladaju ovim brojem.Broj simbolizuje osećajnu, odgovornu ženu koja nalazi rešenje za probleme na osnovu svoje intuicije.

Ako ste muškarac -Moguće da ste suočeni sa problemima koji vam izgledaju komplikovani jer se ne osećate da ste na svom terenu. Previše je uticaja sa strane kojima se opirete a možda bi bilo bolje da ih prihvatite i da razmislite o savetima koje dobijate od onih koji su vam naklonjeni, naročito ako se radi o ženama, bilo da se radi o članovima porodice ili o koleginicama, rođakama, osobi koja vam je draga. Broj je poboljan za pitanja koja se odnose na finansije, nekretnine, privatan biznis.Broj zadovoljstva i moguće velike ljubavi sa lepom ženom, najverovatnije talentoanom, možda i poznatom.
Ako ste žena , ma kako da izgledate, svi vas doživljavaju kao lepu ženu koja pleni svojim izgledom. Možete se baviti privatnim biznisom, modom, nakitom, možete imati brojne udvarače ali vi ste odani samo onoj osobi koju volite. Veoma vam je stalo do porodice, do harmoničnih odnosa i spremni ste se žrtvujete za druge da svoje interese stavite u drugi plan. Mnogi misle da ste mnogo srećniji nego što je to slučaj. O svojim nezadovoljstvima i razočarenjima retko pričate bilo kome.

Izaberite novi broj