Royal Astro Studio

Broj 3

Broj 3 – Radost, dete, kretativnost,dogovor

Ako je broj 1 otac, broj 2, majka, broj 3 je dete tako da su su detinjastost, nezrelost, otvorenost, veselost, oduševljenje i bezazlenost su karakteristike ovog broja jer je pod utcajem Jupitera, planete srećnih okolnosti, bogatstva, putovanja, i dobrih prilika.

Ako ste

Muškarac možete  biti bezazleni i luckasti ne uzimajući u obzir sve aspekte situacije u kojoj se nalazite, nezavisno od toga da li se radi o poslu ili ljubavnim problemima. Pokušajte da budete mnogo odgovorniji i pouzdaniji kada se radi o novcu, vašim poslovnim planovima, možete biti neodgovorni i možete propustiti priliku da budete unapređeni. Ako planirate saradnju sa inostranstvom, trebalo bi da to i sprovedete u delo. Ljubavni problemi ne bi trebalo da budu razlog za nezadovoljstvo ali ako je to slučaj, onda bi trebalod a budete mnogo posvećeniji partneru. Ako ste slobodni, postoji šansa da doživite novu ljubav.


 Žena- veseli ste, šarmantni i spremni da se angažujete na velikom poslu, moguće sa stranim partnerima i možete očekivati da budete veoma uspešni. Postoji mogućnost da putujete u inostranstvo ili da ostvarite komunikaciju sa nekim ko često putuje u inostranstvo i možete započeti novu ljubavnu vezu. Ovo je dobar predznak, broj 3 donosi sprećne promene u svim aspektima života.Možete očekivati neki ineresantan poziv iz inostranstva, poslovnu ponudu, mejl  u kome vam nude posao, mogućnost da radiete sa obrazovanim ljudima, da dobijete posao u diplomatiji, medijima.Ako ste umetnica, predstoji vam velika slava.

Izaberite nov broj