Royal Astro Studio

Broj 30

 Velika radost

Ovaj broj je pod uticajem Jupitera,Sunca i Marsa i simbolizuje akciju, smisao za komunikaciju, velike skupove, putovanja.

Ako ste

Muškarac-Nadajte se nekom pozivu koji će vas obradovati. Moguće da ćete se naći u nekom društvu u kome će se voditi razgovor o nekom velikom poslu. Bićete prijatno iznenađeni nekim pozivom, predlogom za nov posao. Ako ste zadovoljni svojim poslom, predstoji napredak, možda i poslovni put. Potrebno je da se uzdržite od ishitrenih reakcija i da se maksimalno usredsredite na jedan posao jer moguće da imate nekoliko paralelnih poslova i kasnite u izvršenju svojih obaveza. U ljubavi je moguć flert, zajednički put, nova veza ili prijatna vest od partnera.

Žena-Hiper ste aktivni i na profesionalnom i na svakom drugom planu. U ljubavi niste naročito verni ili delujete kao neko ko voli da koketujete u stvari vi ste društveni i prija vam pažnja. Moguće da će neka situacija krenuti sa mrtve tačke i da možete očekivati da se dogodi nešto što niste očekivali. U brzini možete zaboraviti na nešto veoma bitno. Imate smisla za biznis, medije, modeling, jezike, marketing. Ako ste mladi, moguć je uspeh na studijama. U ljubavi, nekoliko mogućnosti.

Izaberite novi broj