Royal Astro Studio

Broj 34
 

Rasprava,impulsivnost

Na vas imaju uticaj Jupiter i Saturn, dve oprečne planete i vi ste stalno rastrzani između onoga što biste želeli da se dogodi i racionalnog stava koji vas čini neraspoloženim.Rešenje nalazite u bekstvu u svet mašte i moguće da ćete uspeti da nađete racionalno rešenje kojim biste bili zadovoljni.Krajnji broj Sedmica čini vas sklonim da raskidate dosadašnje poslovne veze, pre nego ljubavne, osim ako niste dugo u braku koji vas ne zadovoljava. Moguće da izlaz iz finansijskih problema vidite u osnivanju privatne firme i da priželjkujete posao koji bi vam omogućio da češće putujete. Ako ste slobodni moguće da ćete negde na putu u inostranstvu upoznati nekog ko će vam se dopasti.Ovo je kombinacija brojeva koja govori o flertu sa neizvesnim ishodom od potencijalnog braka do čestih prekida i pomirenja. Kada su finansije u pitanju potrebno je da rizikujete ili da nađete dodatni izvor prihoda.

Ako ste muškarac,imate potrebu za dominacijom i verovatno često kritikujete partnerku, skloni ste preljubi i naglim raskidima veza.

Ako ste žena,mnogo energije ulažete u posao, porodicu ali intimno nista zadovoljni rezultatima i verovatno maštate o nekim dalekim putovanjima.

Izvucite sledeći broj