Royal Astro Studio

Broj 37
Broj 37-Prevelika očekivanja, nestrpljenje

Ovo je kombinacija brojeva koji mogu doneti nervnu napetost. Preveliki ste idealista i očekujete da vam se jave oni na koje računate i kojima ste možda svojevremeno učinili uslugu Vašu naivnost neko koristi za svoje interese a vi toga niste svesni.Možete biti skloni provokacijama i neko vas veoma dobro poznaje, kao  i vašu impulsivnost i verovatno će uspeti da vas iznervira. Ako često putujete, budite oprezni, posebno ako ste vozač, neki nepredviđeni problemi mogu da iskrsnu. Ne ulazite u veze sa osobama koje imaju veze sa uniformom niti bi bilo dobro da stupate u koflit sa njima.Ako se bavite sportom, možete biti skloni povredama. Bilo bi najbolje da ne započinjete u afektu ili besu bilo šta,čak ni nov posao, osim ako je ranije ugovoren. Inostranstvo je za vas rešenje, makar nakratko bi trebalo da negde otputujete.

Ako je vaš posao dinamičan i zahteva da brzo reagujete i da često menjate mesto boravka ili da često putujete, možda ćete imati nekekvih neprijatenosti na poslu. Ako ste muškarac, direktni ste, često brzopleti i nesvesni da partnerki govorite ono što nju vređa.

Ako ste žena, pokazujete inicijativu u vezi sa svim onim što vas lično dotiče.Vaša ambicija je ogromna i vi stalno pravite planove u vezi sa nekim novim poslom. Možete u afektu raskinuti vezu.

Izvucite sledeći broj