Royal Astro Studio

Broj 38
Vešt pregovarač

Verujete da možete da nađete izlaz iz svake situacije i verovatno ćete uspeti da se dogovorite sa jednom veoma upornom osobom u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bitno. Ako to ima veze sa emotivnim životom ili sa nekom osobom za koju ste izuzetno zainteresovani, budite mnogo taktičniji i ne otvarajte karte jer svojom direktnošću možete pokvariti utisak u njenim očima. Pokušajte da se prilagodite na uslove koji nisu idealni na poslu, možda imate konkurenciju koja vam sprema neku podvalu. Prilično ste naivni u svojoj samouverenosti jer ljude lako pročitate ali vaša mana je popustljivost. Nakon što istutnjate bes, vi ipak popustite ako neko uspe da kod vas izazove empatiju.Moguća je romantična veza sa umetnikom,lekaromili naučnikom. Jaka intuicija vas vodi u pravom smeru kada je vaš ljubavni život u pitanju.

Muškarac koji dobije ovaj broj stalno pravi kombinacije u vezi sa novim poslom. Trudite se da budete primećeni u društvu, šarmirate kolege, sagovornike, vrlo vešto vodite poslovne razgovore.

Ako ste žena, preosetljivo reagujete na sve što čujete u vezi sa partnerom, možete biti preterano sumnjičavi i poverovati u sveki trač koii čujete na svoj ili njegov račun.

Izaberite nov broj