Royal Astro Studio

Broj 4

 Dom, porodica, sigurnost

Ovaj broj je pod uticajem Saturna, planete odgovornosti i simbolizuje temelje, porodicu, autoritete, privatnu firmu, stabilnost, istrajnost ali i rigidnost i usamljenost. Rođeni u znaku Ovna, Raka, Vage ili Jarca ako često dobijaju ovaj broj, trebalo bi da nešto promene u svom načinu života.

Ako ste

Muškarac-Često ste zabrinuti zbog posla  i finansijske sigurnosti, moguće da ne možete da izađete nakraj sa autoritetim.Najverovatnije iate ozbiljne probleme ili imate velike ambicije i niste zadovoljni sadašnjim statusom ni na poslu ni u porodici. Pokušavate da popravite svoje finansijsko stanje i u tome vam može pomoći osoba iz vaše porodice ili iz neposrednog okruženja. Ima onih na koje možete da računate Ako ste mladi, možda imate problema sa ocem, možda ne razumete na najbolji način razloge zbog čega se neko ljuti na vas. Odgovorni ste i pokušavate da priuštite članovima porodice sve što im je potrebno ali ne i dovoljno ljubavi i topline. U ljubavi bi trebalo da budete otvoreniji, nežniji i manje zahteveni. Možete imati problema sa stambenim prostorom.


Žena najverovatnije niste zadovoljni svojim životom, morate biti strpljvi jer u protivnim situacija će biti još komplikovanija nego što je sada. Ako ste postavili pitanje koje se odnosi na porodične odose, moguće da smatrate da bi neko trebalo da vas zaštiti od pogrešnih poteza. Prilično ste neraspoloženi jer se vaš život ne odvija kako biste želeli. Moguće da ste usamljeni čak iako imate partnera ili da smatrate da od vas očekuje više nego što možete da pružite. Možete smatrati da sudbina nije pravedna prema vama i da vam je donela mnogo toga teškog što ne možete da izdržite ili da je odgovornost za porodicu uglavnom na vama.

Izaberite nov broj