Royal Astro Studio

Broj 4

Broj 4- Dom, porodica, podrška

Ovaj broj je pod uticajem Saturna, planete odgovornosti i simbolizuje temelje, porodicu, autoritete, privatnu firmu, stabilnost, istrajnost ali i rigidnost i usamljenost. Rođeni u znaku Ovna, Raka, Vage ili Jarca ako često dobijaju ovaj broj, trebalo bi da nešto promene u svom načinu života.

Muškarac-Ako se pitanje odnosi na posao, moguće da ne možete da izađete nakraj sa autoritetima. Ako ste mladi, možda imate problema sa ocem, možda ne razumete na najbolji način razloge zbog čega se neko ljuti na vas. Odgovorni ste i pokušavate da priuštite članovima porodice sve što im je potrebno ali ne i dovoljno ljubavi i topline. U ljubavi bi trebalo da budete otvoreniji, nežniji i manje zahteveni. Možete imati problema sa stambenim prostorom.

Žena-Ukoliko niste zadovoljni svojim životom, morate biti strpljvi jer u protivnim situacija će biti još komplikovanija. Prilično ste neraspoloženi jer se vaš život ne odvija kako biste želeli. Moguće da ste usamljeni čak iako imate partnera ili da smatrate da od vas očekuje više nego što možete da pružite. Možete smatrati da sudbina nije pravedna prema vama i da vam je donela mnogo toga teškog što ne možete da izdržite ili da je odgovornost za porodicu uglavnom na vama.

Izvucite sledeći broj