Royal Astro Studio

Broj 9

Broj 9 – Daleka putovanja

Ovaj broj je pod uticajem Jupitera i Neptuna i najviše se odnosi na putovanja bilo fizička ili duhovna. Osoba voli da dominira ali to čini na plement način, uvek se drugima nalazi pri ruci. Dobija prilike u životu koje ume da iskoristi na najbolji način  za sebe.

Ako ste

Muškarac –Volite da budete od koristi i ta vrsta predusretljivosti vas čini popularnim u društvu.Vaše obrazovanje i spremnost da se stalno usavršavate pomaže vam da se snađete u društvu i da stekenete nove prijatelje. Problemi mogu nastati zbog prevelikih očekivanja kako od sebe tako od drugih. Možete se postaviti previše nadmetno i inače imate tendenciju da se ponašate superiorno ili možete biti pomalo snob. Želja će vam se ispuniti ako  ne zavisi od drugih nego samo od vašeg lilnog angažovanja i ako ste realni ali svako preveliko očekivanje donosi suočavanje sa surovom realnošću.  U ljubavi možete očekivati da partnerka potčini svoju volju vama ili ćete biti prilično svojeglavi u želji da je menjate.

Žena –Imate veliku potrebu da drugima ukazujete na njihove greške čak često da im stavljate primedbe bez osnova. Ako ste skloni uznemirenosti, rešenje ćete naći u odlasku na put ili u bavljenju umetnošću, filzofoijom, čitanjem knjiga koje imaju psihološki sadržaj ili metafizikom. Želje su vam velike jer o sebi mislite najlepše i to vas može suočiti sa surovom realnošću u kojoj se teško snalazite ako ne naučite da praštate. U ljubavi ste veoma zahtevni po principu koliko dajete toliko želite i da primite.

         Izaberite novi broj