Royal Astro Studio

Dete-obrnutoDETE- OBRNUTO

Ovo je karta brzine. Možete nesmotreno pokušati da insistirate na nečemu što nikako nije dobro jer se neće pokazati kao najmudriji potez. Vaša samouverenost vam može doneti nevolje.Ova karta može ukazivati na neki vaš projekat koji nikako da se ostvari ili na želju kada je u pitanju ljubavni život koja je nerealna. Ako ste zaista roditelj, moguće da brinete za  zdravlje deteta ili imate problema sa decom. Ako često dobijate ovu kartu takođe u obrnutom položaju, moguće da okolina smatra da se ponašate detinjasto i da je to razlog zbog čega Vam u životu ne ide kako ste želeli.

Ako često dobijate ovu kartu a želite da ostanete u drugom stanju, obratite pažnju na karte pre i posle ove, jer one ukazuju na razlog zašto se to ne dešava. Takođe, karta može ukazivati da nije pravo vreme za realizaciju vaših želja ma na koji segment života da se odnose.

Skloni ste da neku situaciju vidite u iskrivljenom svetlu samo da ne biste morali da je rešavate. Ovo bi mogla biti karta hirovitosti i detinjastog ponašanja koje ne donosi rezultat.

Izaberite novu kartu