Royal Astro Studio

LjubavnicaLJUBAVNICA

Ako ste žena, ova karta simbolizuje vas, i morate se više baviti sobom i uzeti svoj život u svoje ruke. Ova karta znači da će razvoj događaja u budućnost u najvećoj meri zavisti od vas,  bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Ako ste dobili pre ili posle ove karte neku sa povoljnim značenjem, utoliko ste moćniji i sposobniji da se nostite u koštac sa problemima.Ako ste slobodni,treba da se malo više pozabavite svojim ljubavnim životom i da mu date priorit.

Za  slobodne žene ovo je karta koja govori o moći,uticaju i sposobnosti da se postave tako da lako mogu da sprovedu svoju volju. Ako ste slobodni dugo, moguće da ćete naći partnera za koga ćete biti veliki autoritet. Ako ste u braku ili vezi, od vas zavisi kako će se odvijati događaji u budućnosti.

Ukoliko ste muškarac ova karta sibmolizuje ženu koja će biti vrlo značajna u vašem životu, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam se na prvi pogled dopasti i ako ste usamljeni,očekujete neki nov susret.Ukoliko ste u braku, prepustite važne odluke supruzi .

Izaberite sledeću kartu