Royal Astro Studio

LjUBAVNIK – OBRNUTOLjUBAVNIK – OBRNUTO

Ako imate problema u ljubavi ili u ondosu sa nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o prijateljstvu, problemi će se nastaviti, između ostalog i nečijim pokušajem da vam da na znanje da u emotivnom smislu ne možete da na njega račuante.Za muškarce koji dobiju ovu kartu, ona je opomena da bi mogli u nekoj situaciji u kojoj treba da se pokažu kao jake ličnosti, biti nesigurni.

Budite spremni da doživite neku vrstu odbijanja od strane osoba koje želite fascinirati.Trenutno ne možete postići ništa na bilo koji oblik manipulacije ili diplomatskog umeća a ni cenjkanja. Trebalo bi da budete samokritičniji i kada se radi o poslovnoj sferi i o ljubavnom ili porodičnom životu. Ako ste u braku ili dužoj vezi a dopada vam se neko drugi, budite oprezni, vase udvaranje može doneti neprilike i verovatno nećete uspeti da imate paralelnu vezu niti zadovoljavajući flert.

Ako ste slobodni, verovatno nemate dovovoljno hrabrosti da se udvarate osobi koja vam se dopada ili ste razočaračni razvojem situacije u ljubavi. Moguće da ste vi krivi za sadašnji odnos sa partnerkom.

Za žene može značiti neisugrnost u partnera kako u emotivnom tako i u svakom drugom pogledu. Za žene ova karta može značiti vezu sa neiskrenim partnerom, nedovoljno ljubavi, kraj veze ili dosta problema u ljubavi. Moguće da vas ignoriše ili da vam ne pruža dovoljno pažnje a karta može značiti i da ste vi ne samo razočarani nego nedovoljno zaljubljeni u sadašnjeg partnera. Nije vreme za ozbiljne odluke kada se radi o ljubavnom životu.

Ako se pitanje odnosi na posao, neko nije fer prema vama ili je potpuno nezainteresovan, neće održati obećanje.

Izaberite sledeću kartu