Royal Astro Studio

Poesy

Sama reč poezija asocira na nešto veoma romantično. Moguće da prolazite kroz period koji je veoma romantičan ili ste pesnički nadareni, nadahnuti, imate potrebu da doživite nešto izuzetno prijatno. Ako imate konkretne poslovne probleme koje ne  znate kako da rešite, možda ovaj asteroid nagoveštava vaš nedovoljno praktičan stav u odnosu na ono što treba da rešavate. Možete biti previše idealistički nastrojeni i minimizirati probleme u sferi posla i finansija.

Ako ste umetnik, ovaj asteroid je dobar je signalizira da ste na pravom putu da postignete uspeh.Možete biti veoma nadareni i inspirativni za ono čime se bavite čak iako je vaš posao krajnje konkretan.

U ljubavi možete očekivati da će vam situacija krenuti nabolje i da će partner pokazati prema vama veliku dozu razumevanja. Potrebna vam je nežnost, želite romantičnog partnera koji se  udvara na klasičan način.Ako posle ovog asteroida izvučete Amor, Eros,Kupidon ili Kazanovu, moguće da previše idealizujete partnera kada je u pitanju romansa, moguće da on očekuje da vaša veza bude mnogo konkretnija i bazirana na fizičkim izlivima ljubavi.

Izaberite nov asteroid

Početna