Royal Astro Studio

SUDIJA – obrnutoSUDIJA – obrnuto

Ova karta simbolizuje državne organe, zvanične institucije i ako je dobijete za pitanje koje se odnosi na posao a karta za sadašnjost nije dobra, još izvesno vreme moraćete da čekate da vam se reši status,neko ko je na višem položaju od vas i od koga očekujete rešenje problema, neće to biti u stanju da uradi.

Ova karta može značiti da možete vrlo brzo dobiti posao, ako ga tražite, i to u državnoj firmi ili u jakoj privatnoj firmi ali ćete morati da potražite nečiju pomoć. Ako ste postavili pitanje za ljubav, pazite kakve odluke donosite, posebno u afektu, nemojte pretiti raskidom veze, razvodom jer se može dogoditi da se docnije zbog toga kajete.

Ova karta može signalizirati da možete vrlo brzo dobiti neki zvanični dokument koji dugo čekate, ali on neće biti povoljan ili će doći do odlaganja donošenja rešenja.Možete biti skloni povlačenju u sebe, možda nećete biti spremni da donesete nikaku odluku, najverovatnije ćete očekivati da se nekako spontano dogodi nešto što će vam ići naruku.Na mentalnom i psihološkom planu ona znači da ste previše popustljivi i da ne bi trbalo da se ako postavljate jer to može biti uzrok odlaganju problema.

Izaberite sledeću kartu