Royal Astro Studio

VENČANJE

 Venčanje

Za one koji su u vezi i voleli bi da stupe u brak, karta znači upravo to , da su bračni odnosi imaju  velikog uticaja na sve što vam se sada događaj, naravno ako ste u braku Ako ste slobodni,karta se može odnositi na nekoga za koga ste se na neki način „venčali“, snažno prijateljstvo ili poslovni odnos.  Ako je sledeća karta loša, moguće je da je vaša veza pod velikim znakom pitanja što se opstanka tiče ili ste se rastali od osobe sa kojom ste bili u braku ili dužoj vezi.  Ako je sledeća karta  dobra, ta osoba ima pozitivan uticaj.

Ako ste u braku a pitanje ste postavili za posao, naći ćete ono što vam odgovara, verovatno dugoričan posao. Ako je brak u krizi, nećete se rastati, od značenja sledećih karata zavisi kao ćete se vi ponašati i vaš partner. Ako ste slobodni, verovatno vam predstoji poznanstvo koje će voditi ka braku ili dugotrajnoj vezi.

Ako dobijate kartu «Putovanje» to može značiti da će osoba za koju ćete se vezati ili vaš partner ako ste u braku u budućnosti imati više kontakta sa strancima.Ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom, imate sve šanse da ga nađete i da to bude radno mesto na kome ćete duže ostati, koje će vam u mnogo čemu odgovarati. Ukoliko se pitanje odnosi na zdravlje moguće je lek za vas ljubav, bilo prema sadašnjem partneru, ili ako ste slobodni,  prema nekome ko će se sigurno pojaviti. Može značiti da treba da se za nekoga vežete, bilo za lekara, instituciju ili način lečenja, ishrane i da u tome budete istarjni da bi došlo do isceljenja. Ukoliko imate brojne problme, a dobili ste ovu kartu, očigledno je da ih ne možete sami rešavati jer ih sami niste ni stvorili, zajednica je nešto što vam može uliti sigurnost i uz bračnog ili poslovnog partnera možete izaći iz krize.

Izaberite sledeću kartu