Royal Astro Studio

VERNOST



VERNOST

 Ako sumnjate u svog partnera a dobijete ovu kartu t nemate razloga za tako nešto,ili ako ste u emotivnoj krizi, situacija će se vrlo brzo raščistiti.Trebalo bi da budete mnogo opušteniji i da sa više optmizma gledate na budućnost.Ukoliko često dobijate karte koje simbolizuju neke osobe one su te koje su vam verne bilo kao prijatelji, ljubavnici, poslodavci, od njih možete zatražiti savet u vezi sa rešavanjem problema, naročito ako se pojave pre ili posle ove karte.

Ako u ponovnom izvlačenju dobijete ovu kartu, možete biti potpuno mirni kada je u pitanju vaša situacija zapravo ona će ostati takva kakva je.

Ako se ne osećate srećnim i imate brojne probleme, budite uvereni da imate na koga da se oslonite, samo treba malo da se okretene oko sebe. Ako ste pitanje postavili u vezi sa zdravljem  vaša vernost lošim navikama je razlog zbog čega ste bolesni, očegledno treba da promenite svoj stil života, navike, ishranu i sl.Ukoliko vi niste bili verni partneru ili se dvoumite između dvojice, odlučite se za onog koji vam je privrženiji. Karta oslikava osobu koja je bezrezervna podrška vama u svemu ali i onu prema kojoj ste vi spremni da da pokažete lojalnost. To treba da bude osnova vašeg razmišljanja. Ukoliko se pitanje ili želja odnose na posao, imajte poverenja u one koji odlučuju o vašem statusu i za savet ili pomoć se obratite iskrenom prijatelju.

Izaberite sledeću kartu