Royal Astro Studio

Današnji dan – 24.4.2023.godine

 

 

Klasična astrologija

Sunce je na 4.stepenu Bika u konjunkciji sa Severnim Mesečevim čvorom daje osećanje moći, sposobnost nalaženja rešenja za sve ono što je izgledalo komplikovano, omogućava posebno zemljanim znacima, Bikovima, Jarcima i Devicama rođenim u prvoj dekadi da se osećaju sposobnim da dođu do pozicije u društvu koju žele i da se ostvare na poslovnom planu
Mesec prelazi preko poslednjih stepeni Blizanaca i ulazi u Raka u večernjim satima.Dobar aspekt sa Suncem u Biku daje sposobnost donošenja praktičnih rešenja za sva pitanja koja se odnose na finansije,nekretnine i privatan biznis.
Naglašen je znak BIKA sa Suncem, asteroidom Vestom koja donosi požrtvovanost i posvećenost poslu Severnim Mesečevim čvorom koji daje osećanje da je upravo period kada treba nešto preduzeti.Retrogradni Merkur u Biku u konjunkciji sa Uranom donosi nervozu ako e ne odvija sve kako je zamišljeno a dobar aspekt sa Marsom u Raku, mogućnost konsultacije sa taktičnom osobom koja nalazi rešenje za probleme.Asteroid ljubavi Juno nad Algolom donosi strastvenu vezu ili slobodnima traženje odgovarajućeg partnera ali i izbirljivost, dobar aspekt sa Neptunom na kraju Riba donosi susret sa osobama koje se bave medicinom, farmacijom, umetnošću.
Venera u Blizancima omogućava dobru komunikaciju u svim segmentima života.
Saturn na početku Riba u večernjim satima u dobrom aspektu sa Mesecom u Raku daje osećanje stabilnosti i poverenja prema ljubavnom partneru.
Asteroid Karma na kraju Vodolije u napeto aspektu sa asteroidom Juno nad Algolom doprinosu omogućava susrete na javnim mestima ili u medijima.
Kineska astrologija
Dan Crnog vodenog Pacova– izuetno povoljan dan za preduzimljive osobe iako je element koji vlada mesecom vatra ali Pacov i Zmaj imaju slične ambicije i posle manjih sukobljavanja mogu naći zajednički interes. Dan je povoljan i za ljubav i za posao.Godina je Sivog vodenog Zeca, mesec Crvenog vatrenog Zmaja


Numerologija- Mnogo parnih brojeva ukazuje na potrebu za materijalnom i emotivnom sigurnošću. Dan je pod uticajem Marsa koji vlada Osmicom i dan je povoljan za kupovinu nekretnina, rešavanje finansijskih pitanja i problema koji se odnose na nekretnine. Naglašen znak Raka u večernjim satima omogućava dobre porodične dogovore.


Na današnji dan rođena je Barbara Strejsend 24.4.1942.
Podznak u Ovnu – energična, harizmatična, Venera Ribama i Meesc u Lavu su joj dali sjajan glas a konjunkcija Saturna i Urana na kraju Bika nad Plejadama ambiciju jer vladaju 10.kućom karijere. Mars i Jupiter u Blizancima takođe su joj omogućili da bude uspešna u umetnosti .

Barbara Strejsend i Džejms Brolin

Nije spadala u lepotice ni u ranoj mladosti ali je uvek imala neverovatnu harizmatičnost kojom pre privlačila muškarce.Bila je u vezi sa najzgodnijim i najuticajnijim muškarcima tog vremena, glumcem Stiv Mek Kvinom,Dodi Fajedom koji je poginuo sa princezom Dajanom, on je bio 13 godina mlađi od nje,sa Eliot guldo je bila sedam godina u braku i imaju sina koji ima 56 godina Džejsona.Razveli su se 1971.Imala je romansu sa Omarom Šarifom koji je deset godina bio stariji od nje zajedno su igrali u filmu „Smešna devojka“, sa Voren Bitijem je imala kratku romansu, sa Pjer Tridoom kanadskim premijerom, Rajan o Nilom, Ričard Girom, Don Džonsonom,Klint Istvudom, Lajam Nisonom, Andre Agasijem, Bil Klintonom, pričalo se i sa kraljem Čarlsom III koji je bio fasciniran njome. Imala je mnogo zapazenih uloga, između ostalog sa Krisom Kristofenorom u filmu “Zvezda je rođena”, sa Robert Redfordom u filmu ” Kavi smo nekada bili”, u komediji o Foknerima sa Robert de Nirom. Poslednjih 26 godina u braku je sa jednim od najpoželjnijih muškarca u Holivudu Džejmsom Brolinom.