Royal Astro Studio

Bivo

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova

 

Kao znak kojim vlada yin, slaba zemlja, možete često imati periode pada raspoloženja i samouverenosti jer će okolnosti biti takve da će vam se činiti da vas drugi potcenjuju ili omalovažavaju. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete mišljenjem drugih, posebno Zmaja ili Psa,  budite u dobirm odnosima sa Konjem i Zmijom dok Majmunu i Petlu naučite da kažete „Ne“. Mnogi imaju o vama lepše mišljenje nego vi sami o sebi jer sebi postavljate visoke ciljeve a ne stignete da završite sve što započnete. Trudićete se da sebi obezbedite mir ali ćete biti često izloženi velikim zahtevima okoline, posebno članova porodice koja će želeti da utiče na vaše izbore. Mnogi nemaju poverenja u vas jer ste previše skromni i orijentisani samo na kratkoročne ciljeve iako maštate o nekm velikim poslovima.Možete, uz pomoć ljubavnog partnera koji vas podržava naročito ako je rođen u godini koja se završava na 6. 7 ili 8. dobiti priliku da se posvetite karijeri i zablistate. Naporan rad je za vas lek jer tako izbegavate stres i suočavanje sa neprjiatnostima u svakodnevnici.Žene rođene u znaku Bivola neće biti tako uspešne u ljubavi kao muškarci  i trebalo bi da nose zelenu boju i bisere a muškarci garderobu tamne boje. Ovo je odlična godina za one koji su spremni da poštuju pravila igre i hijerarhiju a mladi bi trebalo da imaju veliko poverenje u starije. Svaki pokušaj da se probijete mimo reda ne donosi ništa dobro. Skromnost je vaša vrlina i tokom ove godine ne pokazujete koliko znate, neko vam može ukrasti ideju u vezi sa sjajnim projektvom.U ljubavi možete očekivati podršku partnera kada je u pitanju vaša karijera ali ćete ipak biti željni više pažnje i nežnosti.Jedan Pas ili Konj mogu biti dobri kao šefovi a pravi prijatelji će vam biti Zmija i Zec dok ćete vi biti od koristi Majmunu i Petlu.


Boje : banana zeleno, vatreno crvena

6.Purple OX 

Purpurni, vatreni,  (rođeni od 11.februara 1937. do 30.januara 1938. i  od 7.februara 1997. do 27.januara 1998.).

Nećete se lako miriti sa sudbinom i ako iskrsnu teškoće, uzećete stvar u svoje ruke. Bićete veoma energični, često plahoviti ali ćet znati kome treba da se obratite za pomoć.Imaćete jasnu predsatvu o onome što vas čeka u ovoj godini i jasno ćete postaviti sebi ciljeve.Mogući su razni problemi kao rezultat preterane ambicije. Možete biti skloni povredama, ući u finansijske probleme, sklapati ugovore koji su neisplativi. Trebalo bi da budete mnogo smireniji i da se manje nervirate zbog ponašanja jednog Tigra ili Konja. Sa Majmunom su mogući sukobi. Možete se slagati sa Zecom ili Zmijom.Samouverenost vas  može skupo stajati. Moguć prekid ljubavne veze ili poslovne saradnje. Tokom leta bićete veoma ljuti ako se situacija ne bude odvijala kako želite i skloni da prekidate emotivne veze.Ipak, malo ko će moći da vas obeshrabri i vi nećete želeti da odustajete od svojim ambicija. Uspećete da nađete zajednički jezik sa pretpostavljenima. Moguć je poveći, potpuno neočekivani dobitak u novcu.


Zlatn najmanji Bivo 

Zlatni, zemljani  rođeni od 29. januara 1949. do 16. februara 1950.

Neće vam biti lako da se snađete u situaciji koja će zahtevati od vas smirenost i potčinjenost. Autoriteti će biti prilično zahtevni, bez obzira da li se radi o onima koji su stariji ili mlađi od vas, moraćete da budete smireni i da pokazujete poštovanje prema njima. Ipak, osećate da je ovo vaša godina i da možete mnogo toga da uradite, da se angažujete na poslovima koji će biti veoma isplativi. U ljubavi ćete biti postojani ali često melanholični, naročito žene jer će imati utisak da nemaju dovoljno poštovanja od partnera. Nemate potrebe da se uzbuđujete oko onih stvari na koje ne možete da utičete. Bilo bi najbolje da se priviknete na neke okolnosti koje nisu možda tako povoljne ali su ipak savršeno dobre za vas jer imate mnogo iskustva u poslu i ako budete dobro organizovali svoj život, moguć je veliki uspeh. Ne odustajete od posla, ma čime da se bavite. Porodica će od vas očekivati više nego što možete da pružite i vi ćete se truditi da im date maksimum vremena, pažnje i novca.


8.Siver Ox mali

Srebrni, metalni, rođeni od 15. februara 1961.do 4 februara 1962.

Vaša snaga leži u vašoj mudrosti i vi ćete biti izuzetno aktivni ali ne i u prvom planu. Prepustićete drugima da sami donose odluke a vi ćete biti u ulozi neke vrste supervizora, nekog ko donosi odluke tek na osnovu dobre procene situacije.Ovo je godina mogućeg velikog novca, dobitaka, potpuno neočekivanih i vi ćete se potruditi da iskoristite sve prilike kada je zarada u pitanju. Što se tiće karijere, bićete izuzetno ambiciozni ali će malo ko to primetiti jer ćete biti diskretni i spremni da radite u samoći. Moguće je  odlazaka na put, negde u neku zapadnu zemlju, započinjanje velikih poslovnih projekata, čak i uspeh svetskog ranga ali će to od vas zahtevati veliko fizičko angažvanje. U ljubavi ćete biti izuzetno uspešni, veoma romantični, harizmatični i spremni da se angažujete oko partnera ali on će najverovatnije morati da podredi svoju volju vama. Imaćete mogućnost nalaženja rešenja za stamebni problem.9.Greay OX mali 

Sivi, vodeni rođeni od 3. februara 1973. do 22.januara 1974.

Nemate snage da se izborite sa svim onim što će iskrsnuti kao problem ali upravo u traženju rešenja, naići ćete na one koji će vam pomoći i koji će biti spremni da sa vama zajedno rade jer će biti svesni vaše kreativnosti. Možete povremeno biti veoma malodušni zbog situacije koja vam neće ići baš naruku, naročito ako se radi o poslu koji zahteva neko dodatano obrazovanje ili usavršavanje. U ljubavi takođe možete biti previše uzdržani što neće oslikavati pravo stanje stvari, verovatno ćete biti veoma zaljubljeni ali ćete imati osećanje nemoći da svoje život uzmete u svoje ruke. Pokušavaćete možda da jedenu prilično komplikovanu ljubavnu situaciju rešite na najbolji mogući način. Moguća je povremena odvojenst od partnera zbog njegovog putovanja ili poslovnih obaveza. Potrebno je mnogo više strpljenja i više optimizma da biste prevazišli neke situacije koje mogu biti povod za melanholiju.


10.Tirkizni OX

Tirkizni, drveni rođeni od 20. februara 1985. do 8. februara 1986.

Ovo je jedna od onih godina u kojoj morate da naprno radite da biste uspeli da se izborite za svoje mesto jer ćete imati sjajne šanse ali i jaku konkurenciju. Prija vam promena i ako ste je napravili u poslednjih godinu dana, ako ste započeli neki nov posao ili prešli u drugu firmu, čeka vas prilika o kojoj ste maštali. Mnogi će se oslanjati na vas i želeće da vam pomognu da uspete.Vaša romantična priroda će biti glavni pokretač ka nekim poslovima koji vam mogu doneti veliki uspeh i popularnost. Umećete da se postavite kako treba i da se obratite onima koji vam mogu pomoći. Možete ostvariti dobru saradnju sa drugim Bivolom, Psom, Petlom, Zmajem. Verujete da možete da postignete svoje ciljeve. U ljubavi je moguć pozitivan zaokret ako ste slobodni, moguće je poznanstvo koje će biti veoma značajno.