Royal Astro Studio

Broj 19

Broj 19- Odlazak u nepoznatom pravcu

Broj je pod uticajem Sunca, Jupitera, Neptuna, Saturna.

Broj se može odnsiti na potrebu za promenom u životu, na odlazak u inostranstvo, na potpunim preokretom ka nečemu što bi zahtevalo i veliko lično angažovanje i podršku drugih.

Ako ste

Muškarac-Imate velike ambicije i potrebu da urdite nešto veliko u svom životu. Karijera bi mogla doći na prekretnicu. Trebalo bi da dobro razmisltie pre nego što donesete odluku koja bi mogla biti rizična. Nemojte napuštati sadašnje radno mesto ako nemate ništa sigurno obezbeđeno, naročito ako se radi o projektu sa strancima. Maštate o velikim projektima ali ne razmišljate mnogo o svom ljubavnom životu. Za ljubav ovaj broj je prilično rizičan jer se partnerka može osetiti gurnutom u drugi plan.Ona očekuje da bude deo vašeg života u svakom pogledu. Ako ste slobodni, možete nekog upoznati negde na putu.

Žena-Verovatno ste spremni da mnogo žrtvujete za osobu koja vam se dopada ili u koju ste zaljubljeni. Vaša požrtvovanost predstavlja neku vrstu opsesije. Ipak, opsesivnost je kod vas rezultat potrebe da ostvarite svoj cilj pre nego dubokih emocija. Može doći do nerazumevanja sa partnerom. Niste pospustljivi, samo ste opsesivni. Na poslovnom planu ste veoma ambiciozni posebno da istaknete svoje znanje i možete dobiti ponudu za prelazak u stranu firmu. Uspeh na fakultetu ili u okviru obrazovanja.

Izaberite novi broj