Royal Astro Studio

Dnevni horoskop
OVAN ( 20.3.-19.4.)

12.5.2024.

Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, ali je to sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa Lavom ili Bikom, jer sa njima imate o čemu da pričate.Pun Mesec u Škorpiji donosi razmišljanje o kreditima ili nekom novom, isplativom poslu


BIK ( 20.4.-21.5.)

12.5.2024.

Bićete raspoloženi da razgovarate o bitnim temama koje se tiču posla sa strancima.Spremni ste za neke nove poslove ako se radi o saradnji sa strancima inače, mnogo toga vas u stvari nervira,osećate se prilično iscrpljeno i nedovoljno spremni da se bavite onima koji uporno žele vaše društvo.Ljubavni život može biti prilično uzbudljiv ako niste konfliktna ličnost.


BLIZANCI (22.5.-21.6.)

12.5.2024.

Mesec u Raku donosi razmišljanje o nekom poslu koji bi trebalo da radite u domenu alternativne medicine. Imate visoko mišljenje o sebi i umete da ga plasirate ali imate i mnogo neprijatelja. Ne ulazite u rasprave o finaansijama sa onima koji vam nisu iskreno naklonjeni neko vas samo koriste za neke njihove planove.


RAK ( 22.6.-22.7.)

12.5.2024.

Srdaćni ste ali ne prema Blizancima i Devici. Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa Lavom ili Bikom, jer sa njima imate o čemu da pričate.Mesec u vađem znaku čini vas uviđavnim i spremnim da se uključite u neke nove poslove. Dopada vam se Jarac.


LAV ( 23.7.-22.8)

12.5.2024.

Mesec u Raku vas čini sumnjičavim.Pravite se kao da ne primećujete ono što vam ne odgovara. Optimista ste ako sarađujete sa vatrenim znacima.Trudite se da ne primete koliko ste ambiciozni, da vam ne bi stali na put. Dobro se slažete sa Ovnom a savet treba da potražite od jednog Jarca koji je spreman da se sa vama oko svega konsultuje.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

12.5.2024.

Tranzit Meseca preko Raka osetićete u vidu spremnosti da se angažujete u okviru neke pripreme za važan događaj ili ćete razgovarati o velikom projektu sa strancima. Potrebna vam je podrška osobe u koju inače imate mnogo poverenja. Trebalo bi da se drugačije postavite prema jednom Biku koji je oduvek imao prema vama mnogo razumevanja.


VAGA ( 23.9.-22.10.)

12.5.2024.

Tema novca je za vas prioritetana danas jer je Sunce u Biku i čini vam se da niste  u stanju da rešavate praktične probleme.Međutim Mesec u Raku će doneti mnogo toga neočekivanog. Očekujete poziv od jednog vodeneg ili zemljanog znaka koji mogu da vam ponude rešenja  koja vam u potpunosti odgovaraju


ŠKORPIJA ( 23.10.-21.11)

12.5.2024.

Mesec u  Raku donosi mogućnost nalaženja pravog rešenja za neke prilično komplikovane porodične ili rodbinske odnose naročito ako oni žive u inostranstvu. Trebalo bi da se mnogo više bavite temom zajedničkih interesa nego da raspravljate o prošlosti. Pokušavate da se dogovorite sa Jarcem  u vezi sa nečim što vas rilično opterećuje.


STRELAC ( 22.11.-21.12.)

12.5.2024.

Rešeni ste da zaradite što je moguće više i samo vas novac motiviše da se borite za svoje mesto pod suncem.Neko pokušava da vam se nametne pod vidom prijateljstva ali vi to ne dozvoljavate jer vam ta osoba ne uliva poverenje. Mogu je susret sa Škorpijom ili Ovnom..


JARAC (22.12.-19.1.)

12.5.2024.

Ne očekujete previše od jednog Blizanca ili Ovna koji nisu spremni na kompromis. Naglašen znak  Riba sa Saturnom vam donosi odlučan stav i spremnost da o svemu trezveno razgovarate sa onim akoji na neki način odlučujuo vašim problemima. Trebalo bi da napravite prvi korak i pozovete jednog Jarca ili Ribe. Ne ulazite u raspravu sa vatrenim ili vazdušnim znakom.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

12.5.2024.

Spremni ste da se upustite u neki poslovni projekat koji možda neće biti tako isplativ kako očekujete ali ćete ipak naći način kako da regulišete sva plaćanja i sve što nekom dugujete. Na isti način ćete se postaviti prema onima koji vama duguju neku uslugu.


RIBE ( 20.2.-19.3.)

12.5.2024.

Mesec u Raku donosi moguće uplate ako ste već uradili veliki deo posla i samo čekate rezultat.Tranzit Meseca donosi satisfakciju ne samo vama nego i onima sa koijma radite. Ne bi trebalo da se preiše nervirate ako se ne bude sve osuđivati onako kako ste očekivali. Jedan vodeni znak vam daje na znanje da mu nedostajete.