Royal Astro Studio

Slaganje između princa Herija i Megan Markl

 

Princ Heri od Saseksa, sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane of Velsa, titula koju je dobio uoči venčanja 19.5.2018. sa Megan Mark, ranije titula mu je bila Heri od Vejlsa, amerčkom glumicom, rođen je 15.9.1984. u 16.20 h u Londonu, po kineskom horoskopu on je Zeleni drveni Pacov, a Megan Markl je rođena 4.8.1981.u 4.46 h u Los Anđelosu u godini Srebrnog metalnog Petla.

Ova kombinacija dva kineska znaka je odlična jer jer primarni element Pacova voda i to je yang-muški element koji je poželjan da ima muškarac a ona je rođena u godini kada se Petao javlja u svom bazičnom elementu metala, to je slab metal koji je simbolizovan novcem, nakitom. Harijev bazični element koji vlada Pacovom je voda a voda i metal se dobro slažu. Druga važna komponenta ovog slaganja je je on uravnotežena i jaka ličnost jer je veoma samostalan. Drvo i voda su takođe komplementarni elemetni jer voda prehranjuje drvo. Ona je samo prema godini u kojoj je rođena sposobna da samu sebe izdržava i finansijska strana joj je jako bitna.Njih dvoje su ozvaničili svoju vezu, tj. verili su se u godini Purpurnog metalnog Petla a venčali su se u godini Braon zemljanog Psa. Vatra ( purprni element) pomaže blago element zemlje kada se javi u yin obliku kao što je to bio slučaj prošle godine zbog čega će ona u toj vezi biti diskretnija ali će ga podržavati dok je ovo godina u kojoj oboje blistaju jer se metal vadi iz zemlje a drvo pušta korenje u zemlji pa je element zemlje veoma važan za njihovu stabilnost.

Venčanju je prisustvovala i kraljica Elizabeta II

Heri jer rođen u godini

Zeleng drvenog Pacova što govori o dobrom poreklu, uglednim i dobrog materijalnog stanja, ambicoznim u mesecu Sivog vodenog Petla koji oslikava njegove roditelje i njegov genetski kod faktički, praktičan, emotivan, sposoban za biznis, u danu Crnog vodenog Pacova, autentični element koji vlada Pacovom zbog čega je on izuzetno sposoban za novac i veliki zavodnik, što se može i saznati iz njegove biografije. Ono što će on postići u životu i čemu teži a što je simbolizovano satom u kome je rođen je a to je

Braon zemljani Majmun, dobar znak jer je Majmun metalni yang, jak znak a metal se vadi iz zemlje pa je on tako i preko ovog Braon zemljanog Majmuna  u stvari u ravnoteži sa svojim željama i potencijalima 

Megan Markl je rođena u  godiniSrebrnog metalnog Petla, veoma praktična, spsobna i orijentisana ka karijeri, sibolizuje njene pretke koji su bili takođe veoma vredni, u mesecuTirkizne drvene Ovce koja simbolizuje njene roditelje koji su imali prilično trnovit  put do uspeha i govori o ambiciji, maštovitosti i kreativnosti.Dan  u kome je rođena koji simbolizuje nju je dan  Zelenog drvenog Tigra koji ukazuje na njenu strastvenu i posesivnu narav, može biti egoistična, za ženu je ovo simbol velikih ambicija i dobre fizičke konstitucije. Ona brine o sebi i svom izgledu i veoma je sujetna.

Sat ukome je rođena je pod uticajem Crvenog vatrenog Tigra koji daje neverovatnu enegiju, entuziijazam ali veliku dozu egocentričnosti i egoizma. Oni koji ga ne prate, ne nalaze se na njegovom putu.

Ovako kada ih sagledavamo kao ličnosti prilično su uravnoteženi jer on ima tri jang znaka,  što je dobro za muškarca i jedan jin koji ga čini emotivnim dok ona ima dva jin i dva jang znaka koji su komplementarni i pomažu jedna drugog, naročito drveni i vatreni Tigar. Njen element vatre preko Crvenog Vatrenog Tigra pomaže njegovog Zemljanog Majmuna i ona će njemu biti velika podrška a njegov vodeni Pacov pomaže njenog Zelenog drvenog Tigra. Ovde postoji velika kompatibilnost elemenata je niko nikog ne iscrpljuje voda pomaže drvo ali može i da  ugasi njenu jaku vatru ( Crveni Tigar i njegov Crni vodeni Pacov) tako da je ovo veza puna strasti i mogućih povremenih nesuglasica ako ona bude previše impulsivna. S druge strane vatra pomaže zemlju pa će tako ona njega podržavati u njegovim ambicijama. Ono što pada u oči je da ima najmanje elementa metala koji je najslabiji, njen godišnji element preko Sivog srebrnog Petla a taj je elemet najjači pa će u stvari najjača komponenta ipak ili osnova za stabilnu vezu biti dobra finansijska podloga koju imaju.

Na dan kada su se verili 27.novembra 2017.godine bila je vladavina Braon zemljanog Konja, mesec Srebrnog metalnog Vepra i godina Purpurnog vatrenog Petla. I taj dan je bio povoljan jer su yin vatra ( Purpurni Petao) i yin voda ( Srebrni Vepar) preslabi da bi mogli da “naude” jakom elementu zemlje ( Braon zemaljni Konj) koji je ovde obećavao stabilnost vezi i pomagao prvesnstveno Megan i njenog Zelenog drvenog Tigra i nešto manje Drvenog Zelenog Pacova iz Herijeve kineske natalne karte. 

Na dan venčanja 19.5.2018.  u jakoj godini yang Braon zemljanog Psa koji pomaže i njenog Zelenog drvenog Tigra i njegovog Zelenog drvenog Pacova ( imaće pomoć i javnosti i porodice) ali će i ona morati da da doprinos jer vatra (Crveni vatreni Tigar) pomaže zemlju ( njegov Braon zemljani Majmun i godišnji zemljani Pas) i verovatno će ostati u drugom stanju jer  su se venčali u mesecu Purpurne vatrene Zmije koja je komplentarna sa njenim Srebrnim metalnim Petlom i dobra za žene u danu Srebrnog metalnog Vepra koji takođe sluti na potomstvo i u danu Tirkizne drvene Ovce koja je kod nje naglašena što znači da će ona mnogo raditi na sebi i na svom imidžu princeze, verovatno će steći još neko dodratno obrazovanje ili će se baviti obrazovanjem, radu sa mladima.


Veze između engleske kraljevske kuće i kraljevske kuće Karađorđević


Photo by: Delish.com

J.Holclajnter