Royal Astro Studio

Konj

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova

 

Jaka vatra, vaš element dolazi do punog izražaja u vašem znaku i koji vlada vašim znakom može vam pomoći da budete od koristi jednom Zmaju ili Psu ali ne bi trebalo da previše instirate na bilo čemu u saradnji ili emotivnom odnosu sa jednim Bivolom ili Ovcom. Vaša dobra volja i plemenitost mogu biti potrešno protumačeni. Trudićete se da tokom ove godine obnovite neke davno prekinute veze ili se možete zaljubiti u osobu koja će vam imponovati. Tokom ove godine izbegnite veće konflikte sa Pacovom ili Majmunom a ukoliko ste mladi ili tek na početku karijere, bićete nespremni da se angažujete na nekim velikim poslovima bez nečije podrške. Za žene je ovo bolja godina nego za muškarce osim za one koji su rođeni 1978.Moguće je započinjanje nego velikog projekta u saradnji sa onima koji su istog ili višeg ranga od vas. Ako budete skloni da svoju volju podredite drugima, imate šanse da postignete uspeh, čak iako to nije primereno vašoj prirodi.Kada su finansije u pitanju, ako imate razrađen biznis, možda ćete želeti da ga proširite i da svoje poslove usmerite ka inostranstvu ali ne bi trebalo da donosite radikalne odluke, naročito ako poslujete za zapadnim zemljama.Na zdravstvenom planu možete biti skloni višku težine i trebalo bi da svakako izbegnete konzumiranje slatkiša.

Boje:bela,bež i svetlo zelena, plava i nakit te boje. 

Red horse

Crveni vatreni Konj- rođeni od 21 .januara 1966. do 8.februara 1967.

Od vas se očekuje mnogo više nego što možete da pružite ili ćete praviti selekciju sa kim treba a sa kim ne da radite. I Vi možete sami biti uvereni da da morate dati mnogo više nego što ste to činili do sada. S jedne strane ste pomalo uplašeni od promena koje očekujete a s druge strane previše ste samouvereni i moguće da ćete biti neko ko se pita za veoma bitne stvari i možda ćete želeti da negde otputujete da biste rešili neki veoma važan problem. Vatra, vaš dvostruki element toliko je jak da morate s njim naučiti rukovati a on simbolizuje energičnost i potrebu da po svaku cenu nešto uradite u svom životu, da napravite nekakvu promenu ma šta ko mislio o tome.Ako ste ambiciozni ili od skora na nekom novom poslu, vaši šefovi će od vas očekivati mnogo više angažovanja. Možete se povremeno osetiti ograničenim ili previše opterećenim obavezama. Bivo, Zmaj i Pas mogu biti veoma naporni za svaku vrstu saradnje a jedan Pacov će vam se otvoreno suprotstavljati ako ne budete dovoljno tolerantni. Ne bi trebalo da  propustite šansu kada je u pitanju ljubavni život jer ćete biti veoma vezani za nekog kome je potrebna vaša pomoć.Možete biti veoma posesivni.


kineski_konj_small 

Braon, zemljani Konj – rođeni od 7.februara 1978. do 27. januara 1979.

Spadate u  izuzetno praktične osobe koje uspevaju da uvek dobiju ono što žele. Nećete žaliti truda da postignete cilj i moguće da ćete morati da se  usavršavate ili možda da promenite radno mesto. Možda ćete dobiti predlog da se bavite nekom dodatnom delatnošću. Ako planirate putovanje u inostranstvo, verovatno ćete biti uspešni u onome što je cilj vašeg putovanja. Imate veliki krug prijatelja koji vas podržavaju u vašim ambicijama. Verujete da možete organizujete svoj život mnogo uspešnije nego što ste ga do sada vodili tako da vam ostane više vremena  za privatan život. Možete biti previše svojeglavi kada je u pitanju vaš ljubavni život bez obzira što mislite da ste tolerantni, partner može misliti da mu ne ukazujete dovoljno pažnje. Trebalo bi da ove godine naučite kako da poštujete autoritete i kako da ih zaista sledite jer je to za vaše dobro. Moguće da ćete imati problema sa ocem ili roditeljima uopšte, sa onima koji odlučuju o vašem statusu na poslu i možda ćete imati potrebu da svemu što radite date lični pečat ali to vam neće baš tako lako poći za rukom jer ste inače veoma svojeglavi i moraćete da napravite neku suštinsku promenu u svom stavu da biste iz ove godine izvukli maksimum.White horse

Beli, metalni Konj –rođeni od 27.januara 1990. do14.februara 1991.

Ovo je jedna od bojih godna. Imaćete pomoć sa strane, ne tako veliku kakvu očekujete, verovatno ćete želeti mnogo više od onoga što je moguće.Neko će vas finansijski pomoći ili ćete nači neki dodatni izvor sredstava. Verovatno ćete zajedno sa ljubavnim partnerom razmišljati o privatnom poslu. Pokušaćete da radite samostalno neki veoma lepo posao možda u vezi sa modom ili nakitom. Ljubavni život je stabilna nemate razloga za strepnju.Imaćete mogućnost da dosta putujete, da budete u društvu osoba koje su poznate, na položaju, da se družite sa onima koji vam imponuju. I sami možete postići uspeh a još više, zaraditi novac u vreme proleća i početkom leta.  Nemojte se previše opterećivati ljubomorom i nemojte biti nestalni u ljubavi. Koliko ste vi jaki ili koliko mislite da ste jaki, koliko ste samouvereni da je to apsolutno neizdrživo za vašu okolinu. Toliko možete biti zamorni za one sa kojima radite da bi trebalo, ukoliko budete skloni svađama da naučite kako da kontrolišete svoj temperament i kako da svoje mišljenje ponekad zadržite za sebe. Drugi neće moći da vas slede i kada ste raspoloženi i kada niste, uvek ćete nametati svoje stavove i moguće dolaziti u sukob sa autoritetima, partnerom ili roditeljima.


Crni konj

Crni vodeni Konj, –rođeni od 15.februara 1942. do 4.februara 1943. i  od 12.februara 2002. do 31 .januara 2003.

Spadate u najkreativnije i materijalistički nastrojene  predstavnike vašeg znaka i pokušaćete da nađete nov izvor prihoda posredstvom nekog Majmuna.Možete doći u sukob sa Zecom kao saradnik može da bude veoma naporan. Novac vam je prioritet i želite da postignete što je moguće više, posebno kada je u pitanju ljubavni život. Ako ste muškarac Konj potražićete dobro plaćen posao da biste fascinirali partnerku. Skloni ste preterivanju svemu. Imate mogućnost da doživite romansu i ljubav će vam biti veoma bitna tokom ove godine. S obzirom da pripadate grupaciji od 76 ili 16 godina vaše ambicije će biti različite ali i jedni i drugi mogu da budu veoma zahtevni kada je pažnja u pitanju. Stariji će očekivati da im se pruži prilika da pokaž koliko mogu a mladi će biti sklono strastvenim zaljubljivanjima i izbegavanju obaveza. Možete biti u situaciji da morate da se mnogima pravdate za svoje postpuke. Bićete povremeno u toj meri skloni promenama raspoloženja da će malo ko biti u stanju da vas prati. Neko će želeti da se sa vama pomiri možda a vi ćete biti često nesigurni u sebe i svoja osećanja.


Green horse

Zeleni, drveni Konj- rođeni od 3.februara 1954. do 23 .januara 1955.

Ovo je manje-više opasna godina za one koji nisu u stanju da se kontrolišu jer inače spadate u drske predstavnike ovog znaka koji često ne zna da drug može da povredi svojom nametljivošću i insistiranjem na svom stavu. Zemlja kao element donekle podstiče tu vašu osobinu ali ako ne budete odgovorili na zahteve zemljanih znakova, Zmaja, Ovce, Psa i Bivola naći ćete se u lošoj poziciji. Uglavnom nemate realan uvid u svoje postupke i možete biti jako naporni za okolinu i kada imate dobre namere.Ovo je goidna ozbiljnih ograničenja u kojoj ćete morati da se postavite drugačije i da budete spremni da se prilagodite nekim okolnostima koje će vas staviti u drugi plan. Sve što činite za druge neka bude tačno ono što oni očekuju od vas, u protivnom, doživeće vaše ponašanje kao nametljivost. Ako ste u ljubavi nezadovoljni, najmanje što možete da učinite za partnera je da ga poštujete zbog njega samog ne zbog onog što čini za vas.