Royal Astro Studio

Mesec Purpurne vatrene Ovce od 7.7.-8.8.2022.

 

Svake godine u ovo doba, u julu i početkom avgusta vlada kineski mesečni znak Ovce ( po nekia Koze). Ovca spada u jin znake, suptilna, diskretna, vredna, yin-slaba zemlja, pandan Bivolu koij je takođe pod uticajem slabe zemlje s tim što je Bivo znak koji sadrži u sebi i element vode dok Ovca sadrži u sebi element vatre. Ovca je zbog toga veći optimista od Bivola koji je previše sentimentalan i požrtvovan, dok je Ovca daleko preduzimljivija.

Pamela Anderson

Primer drvene Ovce je Pamela Anderson koja je rođena u mesecu Konja koji je u osnovnoj postavci kineskih znakova pod uticajem yang vatre, tako da ona ima dosta elementa vatre u svom horoskopu.Ona je u podznaku Konj a po klasičnom horoskopu Rak- Blizanci. Mesec joj je u Ovnu, po kineskom horoskopu u mesecu Zmaja.Njen Crni Mesec Lilit koji predstavlja zavodničke sposobnosti je u Ovnu, takođe u kineskom horoskopu u mesecu koji je pod uticajem znama.Njen Jupiter,koji predstavlja slavu je bio u kineskom mesecu Ovce a vrh njene astrološke kuće kariere je pod uticajem Tigra jer pada u znak Vodolije ali je tada vladao mesečni znak Tigra.

Nikol Kidman, najplaćenija glumica 2006, 2018. i 2019.,

Rođena 20.juna 1967 u znaku Blizanaca, u kineskom mesecu Konja u godini Purpune vatrene Ovce, njen podznak je u klasičnoj astrologiji u Škorpiji po kineskom horoskopu u znaku Vepra, Mesec je u kineskoj astrologiji u mesecu Pacova koji je yang vodeni znak kao i Vepar koji je yin vodeni znak zato je ona bila dobro plaćena jer je pod uticajem vode a Jupiter ( slava i van granica zemlje) je u Lavu na MC ( vrhunac karijere) ali u kineskoj astrologiji u mesecu Ovce.

PACOV

Sjajan mesec jer Pacov možete da iskaže svoje talente i sposobnosti,posebno u društvu osoba sa kojima često stupa u poslovnikontakt. Ovo je povoljan mesec za muškarce Pacove kojimase može dopasi neka osoba rođena u godini koja se završava na 6 ili 7. Trudće se da fascnira osobu mlađu od sebe.

BIVO

Pokušava da napravi kompromis sa nima koji su mu slični ali su drskiji od njega. To ga posebno demorališe jer on želi da sa svima bude u dobrim odnosima. mnogi mu konriraju i poušavaju da mu nametnu svoj volju ali Bivo vešto izbegava provokacije bilo koje vrste.

TIGAR

Superiornost je ono što pokazuje na svaki načini i veoma je ponosan na svoje talente i uspehe.Dobija priliku da se pokaže u pravom izdanju pred nekom osobom koja je spremna da ga zavodi ali u stvari Tigar dobro zna šta hoće i verovatno će se potruditi da bude fascinirana njime.

ZEC

Solidan mesec za Zeca jer se dobro slaže sa Ovcom. Može očekivati uspeh i neku vrstu popularnosti ako mu je to cilj. Verovatno je zaljubljen i ima potrebu za provodom.Ako je u stalnoj vezi, ona ima sve šanse da preraste u nešto ozbiljnije, moguće u brak. Mesc je pogodan za nova poznanstva.

ZMAJ

Smatra sebe superiornim i ne želi da se opterećuje nekim razmišljanjima o eventualnim problemima sa kojima bi mogao biti suočen. Dobro se oseća u društvu osoba koje su mu više puta davale na znanje da mu se dive ali njemu će biti potrebna i konkretna pomoć osoba na koje računa.

ZMIJA

Spremna je da se  upusti u nov posao sa nekim vatrenim znakom, moguće sa osobom koja je rođena u godini koja se završava na Sedmicu. Ne bi trebalo da se raspravlja sa Pacovom ili sa osobama rođenim u godinama koje se  završavaju na Dvojku da ne bi bila na nekoj vrsti gubitka. Samouverenost joj se može vratiti kao bumerang.

KONJ

Trudite se da razume zašto se neke osobe odvajaju od njega,izbegavaju ga i ne žele da se sa njim druže. Moguće da je veoma naporan, zahtevan ili bučan i da to drugima smeta. Ne bi trebalo da bude nametljiv,čak ni u najboljoj nameri. Trudi se da ostavi dobar utisak na Pacova i Majmuna ili na osobe koje su rođene u godinama koje se završavaju na 0 i 4.

OVCA

Oseća se dobro jer je od koristi drugima li ne treba da preteruje u plemenitosti nego bi bilo bolje da se angažuje oko nečega što njoj lično donosi korist. Trudi se da bude fer prema onima koji je u nečemu sputavaju, međutim, neće moći lako da izađe nakraj sa onima koji su veoma uporni u svojoj nametljivosti.

MAJMUN

Pokušava da se nametne na fini način osobi koja mu se dopada. Ako bude u prilici da se druži sa Ovcom ili Zmijom, verovatno će želeti da ostavi na njih sjajan utisak i to će  se odraziti na njegov ljubavni život na najpozitivniji način. Pokušava da bude fer prema onima koji su mu se više puta zamerili.

PETAO

Dobro se slažete sa Zmijom i Ovcom. Dajete na  znanje Zmaju da možet da prihvatite njegov predlog koji se odnosi na zajednićki projekat koij bi mogao biti više nego isplativ. Ako vam se bude javila Ovca, nemojte je odbiti, čak iako moža ne ostavlja na vas utisak pouzdane osobe. Dobar period za druženje sa osobama koje su rođene u znaku Zeca ili Bivola.

PAS

Potrebna vam je podrška osobe na koju računate i sa kojom ste inače imali dobru saradnju. Pokušaćete da se drugačije odnosite prema Konju koji je prilično nametljiv. Ako vam se dopada neko ko je dugo boravio u inostranstvu, verovatno ćete se potruditi da ponovo osvojite njegovo poverenje. Imate mnogo načina kako da se nametnete u javnosti.

VEPAR

Ne ulazite u rasprave sa Zmijom i Ovcom jer vam to neće doneti ništa dobro.Neki drugi Vepar može pokušati da utiče na vas i možda ćete ostvariti dobru saradnju. Pokušajte da se aktivirate u domenu umetnosti, to bi vam svakako donelo nove mogućnosti na poslovnom planu. Imate razloga da budete zadovoljni postignutim rezultatima.