Royal Astro Studio

Mesečni horoskop ljubavnih asteroida u septembru 2019.

U toku septembra biće izuzetno aktivan i brz asteroid Eros koji će sa središnjih stepeni Škorpije doći do 4.stepena Streca gde brzim hodom prelazi i asteroid Ceres što se posebno odnosi na rođeneu poslednjim dekadama Raka, Riba i Škorpije i prvim dekadama, Ovna, Lava i Strelca, donoseći mogućnost veze sa osobom koja je vredna, sposobna, odgovorna i istovremeno veoma privlačna.Asteriod ljubavi Juno koji pokazuje veliku posesivnost prelazi preko Device i simbolizuje one koji pomno prate sve šta partner radi. Ova pozicija ovog asteroida govori o sumjičavosti prema partneru, često bez potrebe.

Crni Mesec Lilit u Ribama govori o tajnim ljubavima a u konjunkcji sa Karmom i Neptunom o mogućnosti tajne veze koja se čini fatalnom.

Karma sa prvog stepena Ovna, vraća se u Ribe što govori o preispitvanju grešaka iz prošlosti.Neka se situacija ponavlja koja ukazuje na mogućnost nalaženja rešenja za probleme uz pomoć psihoanalize, vere, religije.


Asteroid Vesta koji govori o posvećenosti ljubavi i bez telesnog kontakta ali asteroid „borac „ u Biku ukazuje na potrebu da se voljenoj osobi obezbedi finansijska stabilnost.

Asteroid Psiha je gotovo statičan, iz retrogradnog hoda sa 9.stepena Device dolazi do 5.ali kreće posle toga direktnim hodom.

U Lavu se nalazi asteroid Viktorija što ukazuje na potrebu jednog Lava ili svih vatrenih znakova iz srednje dekade da dominiraju u svim aspektima života.

Asteroid Nostalgija prelazi preko Raka sa nultom stepena Raka dolazi do 10.stepena zbog čega će junski Rakovi biti skloni nostalgičnim raspoloženjima.Amor uz Severni Mesečev čvor taođe u Raku ukazuje na potrebu rođenih u vodenim znacima u srednjoj dekadi znaka da se posvete partneru i svom ljubavnom životu ali opozicija sa Saturnom ukazuje da Raka nailazi na prepreke zbog toga, moguće da je u vezi sa partnerom koji mu ne odgovara i  da ima utisak da nešto mora da trpi.

Asteroid Angel i Amici ( prijatelji) u Vagi sve vreme u brzom hodu govori o potrebi za harmoničnim i prijateljskim odnosom sa ljubavnim i bračnim partnerom.

Asteroid Chaos na 26.stepenu Blizanaca a od svih asteroida Zeus je najbrži od 23.Raka do 2.Device.

Asteroid Actor od 16. do 14.Vodolije dugo tu stoju zbog čega su vazdušni znaci srednje dekade, potpomognuti snagom Jupitera spremni da se ponašaju onako kako se to od njih očekuje,nezavisno od toga kako se osećaju.

JH