Royal Astro Studio

Mesečni horoskop ljubavnih asteroida za oktobar 2017.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Asteroid Kupidon u vašem znaku, u retrogradnom hodu može označti vašu nesigurnost ili osećanje da gubite moć. Možda pokušavate da impresionirate nekog ko ne uzvraća na način na koji očekujete. Pošto Kupidon menja poziciju prelazeći iz egmenta vašg znaka koji je pod uticajem Sunca, i ulazi u segment koji je pod uticajem Marsa, možete postati nestrpljivi i pomalo nervozni i pošto Venera, planeta ljubavi je u opoziciji sa Kupidonom, možte misliti da se partner takmiči sa vama.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Kazanova u vašem znaku u segmentu koji je pod vlašću Venere u dobrom aspektu sa ljubavnim asteroidom Juno i Harmonijom donosi vam mogućnost da započnete vezu sa nekim ko živi u inostranstvu. Lust ( požuda) i Euphoria u polju kratkih putovanja može označiti vašu spremnost da flertujete negde van vašeg mesta. Pandora vas takođe  pogađa, tako da možete naći nešto što će vas iznenaditi u vezi sa vašim partnerom može biti šokirajući. Eros i Juno donosi mogućnost novog poznanstva sa nekom Škorpijom ili Jarcem.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Možete biti zainteresovani za jednog Strelca, zbog Crnog Meseca Lilita u ovom znaku. U vašem polju ličnosti nalaze se asteroidi Aura i Child ( dete) tako da možete biti naivni kada se radi o vašem partnerskom odnosu jer su u aspektu sa Psihom  i Karmom u vašem segmentu ljubavi ali u nepovoljnoj poziciji prema asteroidu Penelope što može označiti da ste previše opterećeni navodnim partnerovim neverstvom. Amor vas čini spremnim da započnete vezu sa nekim strancim.


RAK (21.6. – 22.7)

Lust ( požuda) i Angel ( anđeo) u vašem znaku kao i Conscience ( savest) čini vas spremnim da priznate nešto što smatrate da nije bilo na svom mestu ili se možete osećati krivim prema partnerom. Eros i Pandora u segmentu ljubavi čini vas zainteresovanim za nekog ko je veoma harizmatičan a Nostalgija u segmentu partnerskih odnosa u konjunkciji sa Plutonom i Junom donosi neka sećanja na ranijeg partnera.
Juno se približava Plutonu u vašem segmentu partnerskih odnosa i u napetom aspektu sa Kupidonom može doneti nekog koga ste sretali više puta u poslednje vreme ko će vas impresionirati.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Spirit ( duh) i Fortuna u vašem znaku čini vas spremnim da započnete novu vezu sa prijatnom vezom, a asteroid Pandora u vašem polju privatnog  života može doneti otkrivanje istine koja može biti uznemiravajući. Mislite da se članovi vaše porodice meša u vaš privatani život pokušavaju da nametnu svoju volju kada se radi o vašem stilu života. Crni Mesec Lilit u polju ljubavi u konjunkciji sa Saturnom može značiti strastvenu ljubav sa nekim ko često putuje u inostranstvo.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Možete  biti skloni da se zavaravate u pogledu prilike da oduševite nekog Lava ili Strela. Vaš ego je u centru vaše pažnje. Asteroidi Pariz i London su u polju vaše ličnosti, tako da iz nekih razloga ovi gradovi mogu biti veoma važni u vašem ljubavnom životu, ali Kiron u vašem polju partnerskih odnosa i braka veroatno imaju loš uticaj na vašeg partnera, tako da bi trebalo da budete mnogo ljubazniji i uviđavniji prema njemu. Juno i Nostalgija u segmentu ljubavi otkrivaju vaša prava osećanja prema nekom koga se smatrali samo za prijatelja.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš znak je naglašen prisustvom Karme i Psihe i u dorom aspektu sa Amorom, Fortunom i Spiritom čini vas spremnim da se nekako žrtvujete za partnera koji nije tolerantan ali je veoma  zahtevan. Retrogradni Kupidon u segmentu partnerskih odnosa u napetom aspektu  prema Harmoniji u polju porodičnog života  čini vas spremnim za značajne promene u načinu života tako da ćete želeti da raščistite nešto što vas duže vreme muči.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Eros u vašem segmentu ličnosti u dobrom aspektu sa Harmonijom, Juno ili Pluto daje vam jaku želju da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim Jarcem ili Devicom. Polje tajne ljubavi je naglašeno Karmom i Psihom dok Lust ( požuda) i Euphoria iz Raka donosi mogućnost da bude u vezi sa nekim ko je rođen sa Suncem u ovom znaku. Kiron u segmentu ljubavi može doneti osećanje kajanje ili niskog samopoštovanja kada mislite na vezu iz prošlosti. Pandora u polju ličnosti može pomoći da shvatite nešto što je vaša podsvest odbijala da prihvati duže vreme.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Crn Mesec Lilit u polju vaše ličnosti sa Amorom i asteroidom Italijom može označiti ovu državu kao moguću lokaciju gde možete provesti prijatno vreme sa vašim partnerom, naročito ako se radi o Blizancima ili Ovnu. Eros, Psiha i Karma u Vagi povoljno utiču na one koji sprovode mnogo vremena na javnim mestima, sastancima ili društvenim skupovima, jer mogu sresti  nekog ko će ih oduševiti. Fortuna i Spirit u Lavu mogu značiti mogućnost poznanstva sa onima koji će imati značajnu ulogu u životu Strelca.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nostalgia i Juno u blizini Plutona u u vašem znaku čini vas najsentimentalnijim među predstavnicima Zodijaka. Možete imati značajno poznanstvo sa nekim ko je veoma ugledan, cenjen ali možda nije slobodan zbog pozicije Crnog Meseca Lilita u vašem segmentu tajne ljubavi. Asteroidi London i Paroz u polju stranih zemalja mogu pokazati u kom pravcu ćete naći srodnu dušu. Lust ( požuda) i Angel ( anđeo) u segmentu partnerskih odnosa oslikavaju vašeg partnera kao veoma harizmatičnog.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Asterooid King u vašem znaku sa Fortunom i Spiriom u polju partnerskih odnosa donose osećanje da ste sami sebi dovoljni, ali ste voema dominantni u vezi, naročito a nekim Ovnom ili Lavom. Psiha i Karma u Vagi označavaju važnost vaše prethodne ljubavi ili drugog braka, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Retrogradni Kuidon u segmentu komunikacije nije povoljan za one koji su manipulativni i žele da nametnu svoje mišljenje članovima porodice.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Kiron u vašem znaku već dugo vas čini depresivnim posebno one koji su skloni introspekciji, osečanju krivice zbog nečega što su rekli ili učinili u prošlsti. Ako se osećate usamljenim ili ste u tajnoj vezi, ,naročito sa Vagom ili Škorpijom to će se otkriti zbog pozicije Pandore u segmentu vašeg duhovnog života. možete imati romansu na putovanju u inostranstvo zbog pozcije Erosa i možete sresti nekog u Londonu ili Parizu jer su asteroidi sa ovim nazivom u vašem segmentu partnerskih odnosa.