Royal Astro Studio

Na današnji dan 25.4.2023. 

Sunce na 5 stepenu Bika

Sunce u dobrom aspektu sa Saturnom ukazuje na mogučnost da se ostvare ambicije u nekom krajnje praktičnom poslu koji ima veze sa proizvodnjom ali i sa prodajom uglavnom robe, preparata, npr. Iz domena narodne medicine, lekova, kontakti sa strancima se produbljuju a to mogu biti i umetnički predmeti,rukotvorine, etno predmeti, uspeh u radu u okviru trgovinskih radnji sa zdravom hranom, splementima.

Sunce u napetom aspektu sa Plutonom govori o pružanju otpora svemu što izgleda nepovoljno, mnogi su skloni da na kritiku gledaju kao na neprijateljstvo i postoji jako nezadovoljstvo trenutnim statusom u životu ali Saturn iz Riba ublažava ovaj aspekt donoseći podršku uticajnih osoba.

Mesec u Raku od 2—13 stepena u večernjim satima pravi konjunkcju sa Marsom i mnogi pokazuju inicijativu u vezi sa svim onim što karakteriše pozicija Meseca u Raku a to su pitanja od porodičnog značaja. Kako je Mars slab u Raku on ima tendenciju da pravi kompromise i da se povlači u sebe,Mesec će aktivirati energičnost Marsa, podstaknut iskrenom empatijom i željom da se pomogne. Postoji sklonost ka potrebi za dominacijom u okviru doma, porodice ili porodične firme ili kod donošenja važnih odluka za sve članove porodice.

Mesec u dobrom aspektu sa Merkurom i Uranom u Biku ukazuje na mogućnost da se dobiju saveti bilo u vezi sa vlasništovm, izborom posla, ili sa rešavanjem pitanja nekretnina od osoba koje imaju originalna rešenja i koje su odane i privržene. Aspekt je dobar za one koji se bave privatnim biznisom, izdavaštvom, hotelijerstvom, koji imaju restorane, butike,privatne radnje,postoji tendencija ka proširenju biznisa.Jupiter formira napet aspekt sa Plutonom što donosi jake ambicije u vezi sa poslom sa strancima.

Numerološki horoskop

25.4.=11 = 2 bioritamski broj

2023.- 7-generacijski broj

2+7= 9- broj pod uticajem Meseca, Urana, Plutona i Neptuna, velike ambicije, potreba za putovanjima

Kineski horoskop

Godina Sivog vodenog Zeca

Mesec Crvenog vatrenog Zmaja

Dan Sivog vodenog Bivola

Miran dan u kome preovladavaju negativne, tj. pasivne energije, naglašen element vode preko godišnjeg i dnevnog, dobro za rutinske poslove, za ljubavne sastanke. Žene su aktivnije i pokazuju inicijativu ka nekim novim poslovima i ka susretu sa muškarcima koji su prilično opterećeni poslovnim ambicijama

Rođeni na današnji dan,25.aprila


 

Al Paćino i Talija Šair rođeni 25.aprila..Oboje su igrali u trilogiji „Kum“-a po romanu Mario Puza. Frensis Ford Kopola je režiser rođen u znaku Ovna sa podznakom u Jarcu. Na samom Ascendentu u njegovom horoskopu se nalazi Mars, Marlon Brando, Ovan je glavni bos, šef porodice, otac sa tri sina i ćerkom Koni.

Jednog od sinova igra Al Paćino rođen 25.aprila 1940, Bik sa podznakom u Lavu. Al Pacino ima Pluton na Ascendentu, naglašen znak Bika, Saturn i Sunce u konjunkcija u Biku, Uran u Biku, Mars i Veneru u Blizancu, Jupiter je u Ovnu,MC- vrhunac karijere u Ovnu (sam film je ovnovski tip filma) i Jupiter je na MC gde se i Merkur nalazi.

Talija Šair je njegova sestra u filmu i sestra Frensisa Ford Kopole., rođena takođe 25.aprila 1946 ima Mesec u Vodoliji ima Merkur u Ovnu, dobro slaganje sa Frensis Ford Kopolom koji takođe ima Merkur u Ovnu, gde ima i Al Paćino.Oni nije znao da će ekipa zadužena za kasting nju izabrati a oni nisu znali da je ona njegova sestra. On se protivio odluci da se njoj dodeli ta uloga jer je previše lepa on je smatrao da Italijanke, sa Sicilije treba da budu predstavljene kao grube žene međutim ona je dobila ulogu i maestralno odigrala u sva tri dela „Kuma. Venera na 16.Blizanaca

Njen Mars je nad Plutonom Al Pacina u Lavu,ostvarili dobru saradnju i dali odlične uloge, ona je u podjednakoj meri bitna u romanu i filmu. Njena Venera je nad Algolom, 25. Bika gde je Uran Al Paćina a Mesec iz horoskopa Frensisa Ford Kopole je na 25.stepenu Škorpije koji ima naglašen znak Škorpije. Njegov MC na početku Škorpije, u konjunkciji sa Severnim Mesečevim čvorom- oseća da mu je škorpionska tematika-mafija, sudbinsko opredeljenje u karijeri) Rođen je 7.aprila 1939. Kvadrat njegovog Marsa i Ascendenta sa njegovim Suncem i Saturnom u Ovnu ( upornost ali i pretnje koje je dobijao).Ova tri horoskopa Frensisa Ford Kopole kao Ovna i Al Paćina i Talije Šajr kao dva Bika je primer dobre saradnje između Ovna i Bika, ono što Ovan zamisli, Bik sprovede.Mesec na 26.stepenu Škorpije u opoziciji sa Algolom i sa Venerom u horoskopu Talije Šair, njegove sestre i oni su bili tandem.Njegova Venera i Jupiter u Ribama (uspeh u umetnosti).

Pisac romana Mario Puzo bio je rođen 15.oktobra 1920. godine sa izuzetno naglašenim znakom Škorpije, mafijaški znak sa Severnim Mesečevim čvorom nad MC – vrhunac karijere u horoskopu Frensisa Ford Kopole i sa Merkurom i Venerom u Škorpiji. Njegova Venera, koja simbolizuje sistem vrednosti i njegova interesovanja je na 19.stepenu Škorpije u blizni Meseca Frensisa Ford Kopole a njegov Neptun ( film) pada u prvu astrološku kuću Al Paćina u znak Lava.Njegov Pluton na 8.stepenu Raka u direktnom opoziciji sa AC tj. na DC- vrhu sedme kuće popuarnosti u horoskopu Frensisa Ford Kopole i u opoziciji sa njegovim jakim Marsom.

Marlon Brando kao glavni bos, šef mafije je takođe Ovan, njegovi Sunce, Mesec i Merkura u konjunkciji sa Suncem  Frensisa Ford Kopole. Podznak i Jupiter u Strelcu govori više o njegovom privatnom životu jer se dva puta ženio Tahićankama, mada Jupiter u 1.kući daje i svetsku slavu a njegova Venera na 28.stepenu Bika nije sjajna pozicija jer to je stepen Plejada, tu je i Venera Talije Šair koja glumi njegovu ćerku, on je imao dosta tragedija u porodici.Neptun Marlon Branda u prvoj kući Al Paćina.

Dajan Kiton i Al Paćino u filmu “Kum I”

Dajan Kiton je igrala suprugu Majkla Korleonea i u stvarnosti je bila dugo u emotivnoj vezi sa Al Paćinom

Rođena je 7.1.1946 kao Jarac slagala se sa Al Paćinom,njen podznak je u Škorpiji blizu Meseca Frensisa Ford Kopole a kao Škorpija slagala se sa Al Paćinom međutim imali su prekide jer je u međuvremenu bila u vezi sa Voren Bitijem koji je Ovan.Njeni Sunce i njena Venera nad njegovim Marsom.Njen Pluton nad njegovim Ascendentom ali njeni Mars i Saturn u konjunkciji u njegovoj 12.kući zato su se oni rastali.

Frensis Ford Kopola je realizovao na filmskom platnu on što je Mario Puzo dao u romanu.U “Kumu III” igrala je ćerka Frensisa Ford Kopole ,Sofia Kopola rođena u znaku Bika 1971.godine u ljubavnoj priči sa Endi Garsijom, sinom od Majklovog brata Sonija Korleonea koji je poginuo u nameštenoj saobraćajnoj nesreći.

Oni su maestralno odigrali  ljubavni par.Endi Garsija je Ovan a Sofija Kopola je Bik.Ona je rođena 14.maja 1971. godine imala je godinu dana kada je bila premijera “Kum1 “.Na kraju trilogije Sofija Kopola kao ćerka Majkla dobija greškom metak namenjen ocu i ona biva ubijena, na stepenicama Opere u Palermu.Ona ima Mesec u Jarcu u blizini Ascendenta njenog oca, Frensisa Ford Kopole.

Premijera Kuma I bila je 24.marta 1972. Mars i Venera su bili blizu Venere u horoskopu Talije Šair i Marlon Branda na kraju Bika u konjunkciji sa Saturnom ( pretnja da se premijera ne održi).Venera je bila u Biku, Sunce i Merkuru Ovnu ( popularnost) a Jupiter ( slava) u blizinii Ascendenta Frensisa Ford Kopole a Mesec u Lavu u prvoj kući al Paćina- filmska slava.

Premijera “Kum II” u kome igra mladog Marlon Branda Robert de Niro (Lav) bavi se mladim godinama Don Korleonea kada je on u italijanskoj četvrti Njujorka započeo biznis i povezao se sa mafijom.Premijera je bila 12.decemba 1974.godine, izuzetno naglašen znak Strelca sa Marsom na prvom stepenu, sa Suncem,Mesecom, Merkurom ,Neptunom,Venerom.Sve planete u Strelcu obrazuju dobar uspeh sa planetama u Ovnu iz horoskopa Frensisa Ford Kopole i sa Suncem Robert de Nira.Jupiter je ponovio poziciju u Ribama,uspeh u umetnosti.Velika popularnost i u prekookeanskim zemljama.

Premijera “KumIII” 25.12.1990. mnogo planeta u Jarcu Mars nad Plejadama,na kraju Bika, opet u blizini Venere Talije Šair a Mesec u Ovnu u konjunkciji sa asteroidom Gold. Velika popularnost filma.Dajan Kiton igra u”Kumu III” iako se razvela od Majkla Korleona svi se skupljaju u Palermu na premijeri opere “Kavalerija rustikana” u kojoj nastupa njihov sin. Tamo gde je sve počelo, na Siciliji, tu se završava trilogija.

J.Holclajtner