Royal Astro Studio

Ovca ( Koza)

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova

 

 

Pred vama je godina velikih napora jer vaš element slabe zemlje i slabe vatre ne može da izađe nakraj sa elementom jake zemlje zbog čega ćete imati utisak da morate da svoju volju podredite drugima. Mogući su konflikti sa Bivolom, Psom, Tigrom, Zmajem. Biće vam potrebno mnogo razumevanja i pažnje i trebalo bi da izbegavate preterano ambiciozne osobe koje će kod vas stvarati osećanje da niste dovoljno postigli u životu. Na ljubavnom planu, bićete spremni da se angažujete oko nekog ko vam neće naročito odgoarati ni po čemu ali vi možete biti fascinirani tom osobom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, verovatno ćete voditi razgovore o finansijama ili ćete ući u brak i to bi moglo da odgovara damama Ovcama dok će muškarci morati da budu mnogo prilagodljiviji i spremniji na ustupke.Možete razmišljati o promeni profesije, o započinjanju privatnog biznisa ali za vas bi to bilo rešenje jedino ako budete imali podršku neke starije, iskusnije osobe ili ako neko bude finansijski spreman da podrži vaše ideje.Ovo je za vas godina velikih iskušenja jer su energije yang zemlje prejake i uspeće one Ovce koje su spremne na sve izazove, posebno kada je karijera u pitanju, da vredno i naporno rade, koje ne odustaju lako od svojih ciljeva. Kada je zdravlje u pitanju, morate pripaziti na nervni sistem, stomak i ne bi trebalo da se previše iscrpljujete.


Ovca - purpurna najmanja

Purpurna, vatrana rođeni od 9.februara 1967. do 29.januara 1968.

Možete u ovoj godini pokušati nešto novo, neki posao, projekat za šta će vam biti potrebno mnogo više napora. Teško da ćete moći lako da izađete nakraj sa svim problemima i izazoviama naorčito kada se radi  o saradnji sa osobama koje su pod utiajem elementa metala, Majmunom ili Petlom ili sa Tigrom, Zmajem ili Psom rođenim u godini koja se završava na 0. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji u radu sa autoritetima i da ne ulazite u rasprave sa šefovima, roditeljima ili sa onima koji očekuju od vas neku vrstu pokornosti ma koliko vam to teško padalo. Nalazite se pred velikim poslovnim izazovom koji može da znači početak jedne uspešne godine ako se prepustite voćstvu iskusnijih. Ovo je godina u kojoj ćete teško uspeti da budte prvi, lider, nosilac aktivnosti, pre ćete biti u senci, neko ko je uz nekog ko je na vrhu ali ko ipak očekuje od vas podršku i pomoć.U ljubavi možete biti pomalo razočarani razvojem situacije jer se neće sve odvijati onako kako vi očekujete.Tirkizna Ovca

Zlatna, zemljana Ovca- rođeni od 28 .januara 1979. do 15.februara 1980.

Vaša osnovna priroda je pomirljivost ali povremeno dobijate želju da napravite veliku promenu u svom životu jer ne volite da stagnirate. Naporna godina za one koji su uvereni da će jihove kvalitete neko prepoznati, nagraditi ali u stvari može se dogoditi obrnuto, da se osećate zapostavljano. Nećete umeti da uspostavite dobru komunikaciju sa autoritetima i svima koji će od vas zahtevati više rada, pažnje i discipline. Ne volite da vas bilo ko opominje i da vam govori šta treba da radite. Spadate u korektne, plemenite i poštene znake i ne volite da vas bilo ko kritikuje a tokom ove godine možete biti predmet tuđih komentara. Imate način da rešite probleme u ljubavnom životu ako budete dovoljno strpljivi jer ako ste u vezi sa ambicioznim parnterom, posebno sa Tigrom, Pacovom, Psom ili Zmajem, očekivaće od vas više nego što možete da pružite. Ako set slobodni, obratite pažnju na nekog Zeca ili Zmiju, mogu biti dobri partneri za vas.


Siva Ovca

Srebrna, metalna – rođeni.  od 15.februara 1991. do 3.februara 1992.

Spadate u najjače predstavnike svog znaka, sposobni, odlučni, kreativni, ambiciozni i spremni da se borite za ono što želite. Ipak, morate imati u vidu da je ovo godina u kojoj neće doći do punog izražaja vaše osobine i sposobnosti jer ćete biti često predmet kritike zbog svoje individualnosti, želje za slobodom i potrebe da sledite svoje ciljeve. Ovo bi moglo za vas biti veoma stresno i vama će biti porebno mnogo više energije nego prethodne godine da napravite balans u svom životu, između onoga što vi želite i što drugi očekuju od vas. Nemojte se previše udubljivati u tuđe probleme a stariji od vas mogu biti izuzetno naporni i spremni da od vas očekuju nemoguće, šefovi, roditelji ili ljubavni partner ako je stariji od vas. Vaš borbeni duh i želja da se realizujete u okviru karijere nailazi na prepreke u vidu onih koji vam oduzimaju energiju jer vas šarmiraju, daju neka lažna obećanja, okupiraju vaše vreme i čine vas prilično nezadovoljnom. U ljubavi treba da budete nedostupni a ne obrnuto, nemojte kontrolisati partnera, izmaknite mu se ako želite da se za vas zainteresuje.Srebrna Ovca-2

Siva, vodena Ovca –rođeni od  5.februara 1943. do 24 .januara 1944 i od 2003.do 2004.

Spadate u nežan tip ovog  znaka koji nije preterano ambiciozan i želite da budete u harmoničnim odnosima sa svima ali vam život često priređuje neočekivana neprijatna iznenađenja ili izazove na koje odgovarate veoma emotivno i lako vas je dirnuti. Oni koji pripadaju starijoj generaciji biće spremni da se prilagode uslovime u njihovom domu ili ako su okupirani nekim poslom ili još uvek rade, daće sve od sebe da bi sve funkcionisalo kako treba. Mlade Ovce mogu biti prilično zbunjene nekim situacijama koje će zahtevati prilagođavanje a to se posebno odnosi na autoritete. Ako imaju ambiciozne roditelje ili ako profesori od njih očekuju više znanja, veću ambiciju, mogu se osetiti demoralisanim. Ne bi trebalo da se previše nerviraju ako im se učini da ih niko ne razume jer je ovo godina u kojoj su svi znaci pred velikim profesionalnim izazovima, naročito kada je u pitanju disciplina. Možete se zaljubiti, posebno devojke u nekog ko je mnogo stariji i ko će želeti da za vas bude autoritet, npr. u nekog Tigra ili Zmaja.


Najmanja ovca

Tirkizna, drvena Ovca- rođeni od 24 .januara 1955. do 11.februara 1956.

Ovo je godina u kojoj možete da drugima budete od koristi i da pokažete koliko ste plemeniti i koliko ste sposobni da se drugima nađete pri ruci. Niste sujetni i pokazujete razumevanje čak i u situacijama koje bi mogle biti prilično stresne ali s obzirom na godine i životno iskustvo svesni ste da se ne treba nervirati nego biti praktičan. Bićete u stanju da svoj ego stavite u drugi plan i da se priviknete i adaptirate na neke nove uslove koji možda neće biti naročito povoljni, možda vam predstojie izdaci ali vi ćete sve to lepo prihvatiti kao deo normalnog ciklusa u životu. Trebalo bi da se bavite nekim praktičnim poslom  u kome svi vaši talenti mogu da dođu do punog izražaja i da se previše ne opterećujete nekim razozarenjima iz prošlosti. Ako ste slobodni, moguća je romansa sa Zecom, nekom drugom Ovcom, Zmijom. Moguće da će vas pozvati neki Zmaj ili Pas, Bivo da im se priključite u nekom novo poslu koji će biti doro plaćen i vi ćete o tome dobro razmisliti pre nego što donesete odluku.