Royal Astro Studio

Vepar

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova

 

Ovo je godina velikih iskušenja jer ste energetski prilično iscrpljeni i imate potrebu za nekom pozitivnom promenom ili za nalaženjem rešenja u vidu potpune promene ambijenta, preseljenja ili čak odlaska iz zemlje. S druge strane, neke dobre poslovne prilike vam se ukazuju i vi ćete imati mogućnost da se sretnete sa uticajnim osobama koje će biti prema vama blagonaklone ali vi možda nećete prepoznati u čemu je za vas prava šansa. Potrudićete se da nađete neko mirno radno mesto a ponude će se možda odnositi na neko na kome morate da naparno radite.Ljubavni život može biti veoma haotičan i nesređen i vi ćete najverovatnije pokušati da se nekom nametnete, moguće ljubaznošću ili svojim umećem zavođenja ali ta osoba najverovatnije neće biti slobodna. Ako ste mladi i nemate partnera, možete biti pred velikim izazovom da uđete u vezu sa nekim ko je veoma popularan u društvu ali nije slobodan.Jaka yang zemlja kao element ne odgovara onim površnim predstavnicima vašeg znaka koji traže lak izlzaz iz problema. Sve odluke koje budete donosili trebalo bi da budu rezultat racionalnog stava a ne na osnovu vaše emocionalne nestabinosti ili impulsa.


Boje: zelena

Tirkizni-Vepar-mali 2

Tirkizni, drveni  od 31.januara 1995 .do 18 .februara 1996.

Želite vrtoglav uspeh i to vam je najveća mana jer ste u stanju da idete za svojim ciljem ne obazirući se na druge. Mnogi smatraju da ste potpuno nerealni a vi smatrate da ste veliki idealista i da vam je to prednost. Živite moguće daleko iznad svojih mogućnosti jer vam to neko omogućava. Ne zanima vas prošlost, samo budućnost, niste naročito obrazovani niti polažete pažnju na to već se više bavite konkretnim aktivnostima, zabavom, izlascima ili pokušajima da nađete neki dobro plaćen posao. Moguće da volite da se bavite umetnošću i najverovatnije ćete naći nekog ko će vas u svemu podržati, posebno ako ste talentovani i to baš možda neki Pas.Tražićete pomoć i utehu u društvu jednog Tigra ili Zeca, možda i neke Zmije ali u stvari nećete lako uspeti da se snađete u poslovima koji zahtevaju veliku kreativnost ili spremnost da vredno radite. Biće vam mnogo više potrebna ljubav nego stalan posao. Finansije vas neće naročito brinuti ali ćete ipak uspeti da se snađete za novac, naročito ako ste po prirodi improvizator. Vas je teško demoralisati. Potreškoće sa autoritetima mogu biti ono što će vas nervirati. Februar, mart, maj i septembar mogu biti relativno mirni meseci za vas.
Purple-Boar-1

Purpurni, vatrani rođeni od 22 .januara 1947. do 9 .februara 1948.

Ovo bi mogla biti naporna godina ako sebi postavlajte velike ciljeve. Niste tipičan Vepar jer ste mnogo aktivniji i vredniji ali i bolje organizovani tako da bi ovo mogla biti ipak za vas jedna dobra godina. Glavna osobina Vepra, lenjost i hedonizam ipak dolazi do izražaja kada se situacija ne odvija kako biste želeli. U tim slučajevima postupićete diplomatski uspećete d ase nametnete nekom ko može da vam pomogne i tako ćete naći rešenje za probleme.Želećete da uspostavite novu vrstu odnosa i komunikacije sa osobama na koje ćete u svakom pogledu moći da računate. Verovaćete jednom Konju, Tigru ili Zmiji ako vam obećaju da će vam se naći pri ruci kod rešavanja važnih problema. Neko će želeti da obnovi saradnju sa vama i mogući su poveći dobici u novcu ili će vaša reputacija postati mnogo bolja. Možete doživeti romansu sa osobom sa kojom ste već nekada imali neku vrstu ljubavne veze, najverovantije da će se raditi o jednom Konju, Zmiji ili Zecu. Intrigiraće vas Majumn ili Ovca kada je ljubav u pitanju.


boar gold 2

Zlatni, zemljani -8 .februara 1959. – 27 .januara 1960.

Vredni ste koliko morate ali ste dovoljno mudri da ne pokažete kada vam situacija ne odgovara. Ovo bi mogla biti povoljna godina jer ćete imati podršku osoba koje su isksnije od vas i koje će biti spremne da na vas prenesu neko svoje iskustvo, naročito ako započinjete neki nov posao ili ako želite da napravite zaokret u karijeri. Želećete mnogo toga da uradite i biće vam potrebna pomoć iskusnih osoba, posebno jednog Zmaja, Psa ili Bivola. Potrudićete se da svoje poslove završite na najbolji način. ne ulazite u rasprave sa drugim zemljanim znacima ( Ovca, Bivo, Pas ) da ne biste pogoršali odnose, posebno ako se u vaše odnose bude mešao jedan Konj, iz najboljih namera. Želećete da se sretnete sa nekim koga ste nekada poznavali il ste bili u dobirm odnosima ali to ne mora obavezno da donese i dobru mogućnost za proširenje saradnje. U ljubavi ćete biti izuzetno postojani i verni ali možda nećete imati uvek utisak da vam se ljubav i privrženost vraćaju istom merom. Nećete imati priliku da putujete koliko biste želeli jer je element zemlje ipak vezan za mesto u kome živite a razlog za to može biti i nešto što se odnosi na događaje u porodici.Srebrni vepar 2

Srebrni, metalni rođeni od 27 .januara 1971. do 14 .februara 1972.

Spadate u veoma lukave i inteligentne znake ali ne bi trebalo da zloupotrebljavate svoja saznanja i da ih koristite protiv osoba koje smatrate svojom konkurencijom. Bićete izuzetno sposobni da saznate ono što vas interesuje, da dođete do potrebnih informacija i to će vam biti od velike koristi u svakom pogledu, posebno na poslu. Vaša energičnost dolazi do punog izražaja tokom ove godine i vi ćete, posebno u februaru, martu, avgustu i septembru pokazati dobru volju da rešite neke probleme ali ćete,ako se ne bue odvijalo sve onako kako ste zamislili biti spremni da se samostalno upustite u neke nove poslove. Iamte na koga da se oslonite, naročito ako to bude Pacov, Bivo ili neki Majmun. Pokušavaćete da se adaptirate na nove okolnosti na poslu,  posebno kada se radi o nekom ko je spreman da se sa vama viđa na duže staze, tj. da uđe u ozbiljnu vezu, moguće da će se raditi o osobi koja je starija od vas. Moguća je romansa sa izuzetno ambicioznom osobom. U ljubavi bi trebalo da budete bolji taktičar, da se previše ne oslanjate na one koji vam daju obećanja bez pokrića već da uzmete stvar u svoje ruke, naročito ako ste u vezi sa Zecom, Zmijom ili Ovcom.


Sivi bivo 2 

Sivi, vodeni Vepar rođeni od 13 .februara 1983. do 1 .februara 1984.

Ovo je naporna godina za vas jer ćete morati da se potrudite da dokažete da ste vredni nečije pažnje ali vi ćete biti ona strana koja će želeti da bira  ne da bude izabrana međutim na planu ljubavi možete imati različite mogućnosti, naročito kada se radi o nekom ko će biti izuzetno uporan da vas osvoji. U sferi ljubavi možete biti povremeno melanholični ako partnera bude preterano energičan i nedovoljno spreman da vam u nečemu popušta. Izbegavajte konflikte sa Konjem ili sa Zmijom a oslonite se na jednog Bivola. Tigra ili Zeca. Moguća je romansa sa jednom Ovcom. Veoma ste sentimentalni do te mere da možete biti rob svojih osećanja koja neće  uvek biti najpozitivnija jer možete biti povremeno malodušni i možete misliti da neko ima nešto protiv vas, da niste dovoljno poštovani i uvažavani, da vas ne cene dovoljno a u ljubavi možete biti sumnjičavi. Trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje i da se ne iscrpljujete previše kao i da ne robujete nekim porocima, poput alkohola.