Royal Astro Studio

Zmija

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova

U godini yang jake zemlje, slaba vatra, element koji vlada Zmijom može doprineti osećanju nedovoljne spremnosti da se Zmija uključi u neke velike poslove ili će smatrati da je na radnom mestu nedovoljno cene. Ako ste rođeni u godini vatre 1977. za vas je nešto povoljnija situacija na poslu jer ćete uspeti da se postavite kako treba i da nekom date na znanje da od svojih ciljeva ne odstupate.U ljubavi takođe možete postići mnogo, možete biti zadovoljni razvojem situacije i verovatno ćete biti spremni da se angažujete oko nekog ko vam je već na neki način dao na znanje da mu se dopadate.Romanse koje su započete u 2016.ili 2017.imaju šanse da se pretvore u brak.

Ovo je godina u kojoj nećete moći lako da zadovoljite kriterijume jednog Tigra ili nekog Zmaja, moraćete da taktizirate i da budete često spremni da budete na raspoloaganju onima koji će vam dati na znanje da niste u povlašćenom položaju. Možete imati podršku od strane Zeca ili Petla kao i od strane jednog Bivola.Početak godine može biti za vas prilika da se dokažete koliko ste spremni da radite, da se angažujete i šta da učinite i za svoju karijeru i za partnera.Ako ste slobodni, fasciniraće vas osoba koja je veoma ambiciozna, koja zna šta hoće i u boljoj ste poziciji ako ste dama Zmija nego ako ste muškarac jer ćete u tom slučaju morati da se mnogo više trudite ako ste u vezi sa nekim jakim, yang znakom, naročito sa Pacovom i Majmunom.

Boje: tirkizna i tamno plava


Purpurna zmija

Purpurna  vatrena Zmija- rođeni od 18.februara 1977. do 6.februara 1978.

Spadate u intilegentne, sposobne, brze znake i spremni ste da se posvetite drugima, požrtvovani ste i to će posebno doći do izražaja u ovoj godini. Spadate u vesele  ekstrovertne Zmije koje vole uzbuđenja.  Tokom ove godine neke prilike će biti takve da nećete želeti da ih propustite. Jedna sasvim solidna godina, naročito za one koji se druže sa svojom generacijom. Zajednički interesi vas spajaju sa nekim Bivolom, Psom ili Zmajem.Želećete da dokažete koliko ste spremni da se angažujete oko posla koji može  biti isplativ koliko i pružiti zadovoljstvo. Spremni ste da uđete u neke velike poslove koji će se isplatiti. Najveća opasnost preti od onih koji su manipulativni i kojima je novac na prvom mestu. Manje ističite važnost novca i društvenim veza jer vam to neće doneti dobru reputaciju. Možete biti u centru nekog skandala zbog novca.Imate potrebu za velikim promenama i ako zavisite od nekog, šefa, bračnog partnera, bićete ipak spremni da svoje planove podredite njemu.Zlatna zmija 

Zlatna, zemljana Zmija, -Od 6.februara 1989. do 26 .januara 1990.

Vaša sklonost ka introvertnosti biće naglašenija tokom ovog perioda, mnogo više nego ranijih godina ali to ne znači da nećete biti društveni nego da ćete se posvetiti nečem što vas može ispunjavati zadovoljstvom na duhovnom planu iako spadate u praktične znake.Možete biti skloni da razmišljate o nečemu što vas čini velikim entuzijastom i spremniim da se bavite poslom koji vam možda neće biti baš tako isplativ kako mislite a ipak ne želete da odustanete.Bićete hiper aktivni, spremni da flertujete da se zaljubljujete u one koji nisu slobodni. U junu i u oktobru možete biti posebno srećni zbog razvoja situacije u ljubavi i mnogi mogu poželeti da uđu u brak ili da prošire porodicu. Skoro sve će vam ići od ruke ali samo ako budete disciplinovani. Mnogi će morati da vas obuzdavaju u nečemu jer ćete povremeno biti skloni raspravama, nekim dinamičnim sportovima ili aktivnostima, možete biti skloni povredama. Moguć veliku uspeh u umetnosti.


Silcer snake

Srebrna, metalna Zmija, -27.januara 1941. do 14.februara 1942.,  i  od 24 .januara 2001. do 11.februara 2002.

Ako vam se učini da nešto ne ide kako treba, nemojte previše analizirati situaciju tako da zaključak vama ne ide u prilog. Trebalo bi da se mnogo više bavite sobom nego drugima. Nemojte pokazivati onaj deo vaše prirode koji je ranjiv jer vam drugi traže greške, pokušavaju da od vas izvuku što više informacija jer ste izuzetno aktivni i spremni da se angažujete na nekim novim poslovima. Veoma ste sentimentalni ali nedovoljno odlučni jer bi neko mogao da vas pokoleba da li ste na pravom putu da rešite problem. Bilo bi dobro da izbegavate osobe rođene tokom leta i rane jeseni, rođene u godnama metala, koje se završavaju na 0 i 1 i one koje su rođene u godini koja se završava na 6 i 8.Razumevanje ćete dobiti od Bivola ili Psa, moguće i od Vepra. Ne pričajte nikom o svom privatnom životu da ne biste dali povoda za trač.Moguća je komplikovana emotivna veza.Biće vam potrbna podrška starijih, iskusnih osoba i dobićete je ma čime da se bavite i ma kakav da vam je status na poslu.


Grey snake

Siva, vodena Zmija, rođeni od 14 februara 1953. do 2 februara 1954.

Iako ste pomalo kontradiktorna ličnost malo ko može da vam odoli.Uživate da sebi iskomplikujete život i da onda rešavate sopstevene zavrzlame. Mnogi misle da ne znate šta hoćete i da se previše bavite svojim osećanjima čak možete ostaviti utisak hirovite osobe. Previše ste sentimentalni i prilično naivni. I pored toga, niste ništa manje ambiciozni, naročito ako se bavite umentošću, želećete da se dokažete u nečemu što predstavlja vaš hobi.Što više problema, to ste vi u svojim očima plemenitiji i vredniji jer ćete sve lepo i rešiti. Zbog preterane sentimentalnosti možete doneti pogrešne odluke i ogrešiti se o one koji zaslužuju više vaše pažnje i ljubavi.U ovoj godini možete biti previše zahtevni kada je u pitanju posao koji vam je neka vrsta opesesije. Pokušavate da se navinknete ne neku situaciju koja vam nije baš po volji a možete misliti da vam neko nameće neki sistem vrednosti koji vam nameću onih od kojih zavisite.Tirkizna Zmija

Tirkizna, drvena Zmija rođeni od 2.februara 1965. do 20.januara 1966.

Vaša preosetljivost i povremeni izlivi ljutnje nerviraju vašu okolinu a u stvari nemate prilike da pokažete svoje talenete i to vas nervira. Ipak, ne ulazite u nepotrene rasprave jer ćete imati šanse da započnete poslove koji bi mogli biti veoma unosni. Tokom cele godine možete povremeno biti ljuti i možete dobiti želju da isterujete pravdu ali jedan Majmun ili Tigar će imati obzbiljan konflikt sa vama. Malo ko će izdržati sa vama jer ćete želeti po svaku cenu da nametnete drugima svoju volju.Oni koji su rođeni u godini koja se završava na 8 i 9 izbegavaće vas jer ćete imati potrebu da ih koristite za neke svoje ciljeve.Možete biti predmet kritike Ovce, Konja i osoba rođenih u godini koja se završava na 6. Moraćete da pravite kompromise ako ne želite rastanak u ljubavi. Trebalo bi da se oslonite na iskusnije od vas, posebno u novim tehnologijama i da im prepustite neke odluke u vezi sa poslom čak iako ste sigurni da ste na pravom putu da donesete dobre odluluke.