Royal Astro Studio

Broj 92
br. 92.-Opsesija

Veoma ste ambiciozni i posedujete velike intelektualne kapaciete. Problem je u vašoj preosetljivosti i nesposobnosti da brzo rešavate probleme, osim kada ste saterani u ćošak.Teško podnosite stres, dobijate napade panike i pokušavate da držite život pod kontrolom. Veoma ste bolećivi, posebno prema nemoćnima, starima, deci, životinjama. Vaša senzibilnost je za vas veliki problem jer ste doživljavate tragično i skloni ste panici. Ipak, umete da se nekako vratite u realnost i za vas je posao glavna motivacija. Najbolje je da uvek bude enečim preokupirani i da imate šta da radite, čak i kada to nije naročito dobro plaćeno. S godinama ćete zarađivati sve više i više. Često upravo novac može da bude motivacija da se preivše ne prepuštate melanholiji i malodušnosti.

Muškarac sa ovom kombinacijom sklon je popuštanju i velikoj vezanosti za partnerku čak i kada je svestan da ona to ne zaslužuje. Teško se odvajate od prošlosti.Ako ste žena, odlučni ste, bolećivi ali ambicija vas tera napred, ne dozvoljavate sebi da dugo zbog bilo čega patite ili da se nervirate. Moguć je put u inostranstvo ma kog pola da ste ili rad sa strancima.

Ako ste postavili pitanje u vezisa ljubanim životom, postavie se odlučnije i kada donsete odluku, držite se nje, ne popuštajte pred molbama partnera. Ako ste pomislili nešto u vezi sa poslom, ne ulazite u rasprave kada imate osećanje da žele da vas ponize, bićete previše ponosni i u afektu možete napustiti dobroplaćeno radno mesto.

Izvucite sledeći broj