Royal Astro Studio

Broj 1

Moć, akcija, energičan muškarac,Sunce

Ovim brojem vladaju Sunce i Mars. Simbol je yang- muške energije, dana, energičnosti, hrabrosti, optimizma i snage, tvrdoglavosti, arogancije, egoizma. Broj početka, kreativnosti, začetak nečega što će se dogoditi, dostojanstva, ali i simbol božanskih moži i božanske snage i inspiracije.

Muškarac– Potrebno je da pokažete dobru volju da se problemi reše, od vas se očekuje više akcije, više energičnosti, vi ste ona strana koja treba da pokrene događaje.Ako ste rođeni u znaku ili podznaku Ovna, Lava, Strelca ili Jarca,moguć je veliki uspeh.I u ljubavi i u karijeri ste spremni da počnete ispočetka. Veliki novi poslovi su na vidiku.Treba izbegavati konflikte. Moguća je sklonost ka povredama.Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji prema partnerski, ne nameći joj svoj u volju.Možete biti konfliktna ličnosti i biti začetnik sukoba.

Žena-Želite da sretnete nekog ko bi vam bio oslonac u životu, maštate o pravom mačo tipu muškarca a dok se to ne dogodi, spremni ste da se sami angažujete na svemu u čemu bi vam on pomogao. U stvari ste sposobni da sami uradite mnogo toga, pokazujete želju za dominacijom, naročito ako ste rođeni u znaku ili podznaku Ovna, Lava,Strelca ili Jarca. Ako ste rođeni u nekom vodenom znaku, Rak, Škorpija ili Ribe, smatrate da je partner previše dominantan. Izbegavajte sukobe jer se skloni raspravama.

                                      Izaberite novi broj