Royal Astro Studio

Broj 11

Broj 11 – Istraživanje nepoznatog

Simbol naglašene intuicije, pokreta, promene, istraživanja, avanture

Brojem vladaju Sunce, Mesec, Uran. Ako u svojoj numerološkoj kombinaciji imate naglašen broj 1, 10, 12 treba da obratite pažnju na tumačenje koje dobijete.

Ako ste muškarac –Skloni ste rizicima, volite novac, avanturu, sve što je neobično,spremni ste da se upustite u tajne avanture, da imate nekoliko paralelnih veza. Za vas je sve izazov i živite tako da se drugi čude kako sve uspevate da postignete. Možete imati vanbračno dete za koje ne znate da postoji ili vas neko može iznenaditi vešću o tome. Šanse na poslu su velike, u ljubavi takođe, sve zavisi od vaše spremnosti da budete realni, postojani i manje egocentrični. Možete biti član tajnih društava, uzimati narkotike ili možete patiti od depresije. Ma koliko da ste ponekad teški za okolinu, vi ste neodoljivi, šarmantni i sposobni da ipak dođete do cilja. Potrebno je da naučite kako da izbagavate konfliktne situacije. Možete ostvariti svoj cilj i svoju želju jer ste spremni da platite cenu za to.


Ako ste žena mnogi misle da ste negativna osoba, da ste nervozni, možda previše egocentrični, muškobanjasti a vi u stvari nikom ne otkrivate svoju pravu prirodu. Patite od iracionalnih strahova, možete biti spremni da uđete u vezu sa nekim ko nije slobodan ili možete pokušati da na originalan način rešavate probleme. Često prekidate veze ili vas muškarci ostavljaju zbog vaše naravi. Vi i ne uspete da sebe predstavite u najboljem svetlu, oni vas ostave ili vi nemate strpljenja za njih. Intimno želite da imate nekog na koga možete da se oslonite. Potrebna vam je psihoterapija da biste se stabilizovali. Imate smisla za metafiziku i okultno. Moguć je iznenadni dobitak novca ili nova romansa.

Izaberite novi broj